banner47

Semanur Antalya’ya Moralli Gidiyor

Judo ’da Gemlik’in Gururu ve Altın Kızı Semanur Erdoğan’ın yeni hedefi 30 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası oldu.

Semanur Antalya’ya Moralli Gidiyor
banner3

Judo ’da Gemlik’in Gururu ve Altın Kızı Semanur Erdoğan’ın yeni hedefi 30 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası oldu. Ağustos ayında Liseler arası Dünya Şampiyonasında (GYM Nasiade) Roda İmam Hatip Lisesi adına 70 kiloda Dünya Şampiyonu olan Semanur Erdoğan, en büyük amacının 2020 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’da yapılacak olan olimpiyatlarda Türkiye ve Gemlik’i başarıyla temsil etmek olduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu olan Semanur Erdoğan, Kulüp Başkanı Hulusi Gandar, Antrenörü İsmail Yıldız ve Kulüp Yöneticisi Ömer Uslu ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli’nin de yer aldığı ziyarette, Antalya’dan da Türkiye Şampiyonluğu ve altın madalya ile dönme sözü veren Semanur Erdoğan, Liseler Arası Dünya Şampiyonluğunun da kendisine büyük moral olduğunu ifade etti. 2007 de Judo sporuna başlayan ve 2010 yılından bu yana girdiği tüm kategorilerde ulusal ve uluslararası şampiyonlukları bırakmayan Semanur Erdoğan, ilk defa büyükler kategorisinde Türkiye Şampiyonasında yarışacağını açıkladı.

Judo Dünyasında “Altın Kız” lakaplı sporcuları ile büyük gurur duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tüm hedeflerine giden yolda başarılarının devamını diledi. Gemlik Belediyesi olarak destek ve yatırımları devam ettireceklerini anlatan Yılmaz, Kulüp Başkanı Hulusi Gandar ve Judo Antrenörü İsmail Yıldız’a da teşekkür etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Semanur Erdoğan’ın Türkiye ve Dünya Şampiyonluklarına Olimpiyat Şampiyonluğunu da ekleyeceğine olan inancım sonsuzdur. Altın Kızımıza ne kadar destek versek azdır. Ailesine, eğitimcilerine, antrenörüne ve kulüp yöneticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Kendisine Antalya’da da başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28