banner47

Şehit Aileleri ve Gaziler Kahvaltıda Buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 10 Ekim 2017 Salı günü Gemlik, Orhangazi ve İznik ilçelerinde ikamet eden şehit aileleri, gaziler ve aileleri için BURFAŞ Gemlik Atatepe Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı düzenlendi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Kahvaltıda Buluştu
banner3

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Gemlik, Orhangazi ve İznik ilçelerinde ikamet eden şehit aileleri, gaziler ve aileleri için BURFAŞ Gemlik Atatepe Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı düzenlendi.

Şehit yakınları ve gazilerin kaynaşmasını, dayanışmasını desteklemek ve devletimizin her daim yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla düzenlenen Ekim ayının ilk kahvaltı organizasyonuna; Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar,  Orhangazi Kaymakamı Doç. Yalçın Yılmaz,  Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer Uyar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, İl Müdür Yardımcıları ve çok sayıda şehit yakınları ve gaziler katıldı.

İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı ‘nın yaptığı duadan sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer Uyar ve Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş birer konuşma yaptılar.

Konuşmasına Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın selamlarını ileterek başlayan Öneş; ” Bugün burada, bu sofrada şehit aileleri ve gazilerimize büyük bir aile olduğumuzu hatırlatmak, devletimizin şefkat elinin her zaman üzerlerinde olduğunu hissettirmek için toplandık. Malazgirt’ten günümüze vatan toprağımızın her karışında, bayrağımıza, vatanımıza, aziz milletimize ve kutsal değerlerimize sahip çıkan kahramanlarımızı, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Türk Milleti sizlere minnettardır. Şehitlerimize dualarımız sonsuza kadar devam edecektir .” diyerek tüm davetlilere tek tek teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28