banner47

Gemlik'in Tarihi Konuşulacak

Gemlik'e bir çok yenilik ve farkındalık kazandıran basın kuruluşu olma özelliği taşıyan GemlikLife, yeni kurduğu stüdyosunda ilk olarak Gemlik tarihi için en önemli isimlerinden biri olan Naci Pehlivan'ı konuk edecek.

Gemlik'in Tarihi Konuşulacak
banner3

Gemlik'e bir çok yenilik ve farkındalık kazandıran basın kuruluşu olma özelliği taşıyan GemlikLife, yeni kurduğu stüdyosunda ilk olarak Gemlik'in en önemli isimlerinden biri olan Naci Pehlivan'ı konuk edecek.

Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya'nın hazırlayıp sunacağı ilk programda Umurbey ve Gemlik'in tarihini derinlemesine araştırarak kitap haline getiren Emekli Öğretmen, Gazeteci, Yazar ve Tarih Araştırmacısı Naci Pehlivan konuk olacak.

Gemlik'in tarihindeki efsanelerin, Gemlik'in tarihindeki önemli olayların ve Gemlik'in ilk fethinin konuşulacağı program cuma günü saat:18.00'de GemlikLife Facebook sayfası ve GemlikLife Youtube kanalında yayınlanacak.

GemlikLife stüdyolarına program öncesi konuk olan Naci Pehlivan, GemlikLife ekibi ile tanıştı ve stüdyonun Gemlik'e hayırlı olmasını diledi. GemlikLife İmtiyaz Sahibi Serkan Kaynar konu ile ilgili; "Naci Hoca, Gemlik için çok önemli bir isim. Yayından bir hafta önce kendisi ile sohbet etme fırsatını bulduk. Sağolsun bizi ve değerli GemlikLife takipçilerini kırmadı, konuğumuz olmayı kabul etti. Gemlik ile ilgili bir çok konuyu konuştuk ve bilmediğimiz birçok şey öğrendik. İnanıyorum ki programda daha fazla konuya değinecektir. Tüm Gemlikliler gibi bende programı merakla bekliyorum. Şimdiden herkese iyi seyirler diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER