banner47

Burhan İnan Milli Eğitim Müdürü Oldu

Yaklaşık 23 yıldan bu yana Gemlik'in değişik okullarında görev yapan, son olarak da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olan Burhan İnan Sakarya'nın Arifiye İlçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Burhan İnan Milli Eğitim Müdürü Oldu
banner3

Yaklaşık 23 yıldan bu yana Gemlik'in değişik okullarında görev yapan, son olarak da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olan Burhan İnan Sakarya'nın Arifiye İlçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 

1994-2000 yılları arasında Gemlik İmam Hatip Lisesinde Edebiyat öğretmenliği, 200-2002 yılları arasında Borusan İlköğretim yılında Türkçe Öğretmenliği, 2002-2009 yılları arasında Gemlik Lisesinde öğretmen ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

2009-2010 yılları arasında Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinde yöneticilikten sonra 2010 yılından beri de İlçemiz Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptı.

7 yıldan bugüne kadar sürdürdüğü görevini, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması ile İlçemizden ayrılıyor. Bu süre zarfında yüzlerce öğrencisi olduğunu, hepsi için ayırım gözetmeksizin dertleriyle, sıkıntılarıyla, acıları ve sevinçleriyle yakından ilgilendiğini, bunu da büyük bir şevkle yaptığını, Arifiye ilçesinin Gemlik için ayrı bir anlamı olduğunu belirten Burhan İnan, bu ilçedeki “Arifiye Öğretmen Okulundan” mezun olan oldukça fazla başarılı öğretmen, gazeteci ve yöneticiler bulunduğunu bildiğini, bu yönüyle de bu ilçeye tayin olmanın ayrı bir anlam taşıdığını belirtti. Bu zamana kadar çalıştığı süre içinde, eğitim alanında başarılı olmak için gayret ettiklerini, çocukların ve gençlerin iyi insan iyi vatandaş olmaları için çalıştıklarını belirtti.

GemlikLife İmtiyaz Sahibi Serkan Kaynar ve Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya'nın veda ziyaretinde konuşan İnan; "Başta değerli Kaymakamımız Sayın Gürbüz Karakuş’a, Belediye Başkanı Sayın Refik Yılmaz ve ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Duran’a , Şube müdürlerine ve mesai arkadaşlarıma, değerli Gemlik halkımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, okul müdürlerimize ve yöneticilerimize, değerli öğrencilerimize ve tüm öğretmen arkadaşlarıma en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Gemlik ilçemizin değerli insanlarını, öğrencilerimi, güneşin batışının oluşturduğu renk, ışık güzelliklerini hiçbir zaman unutamayacağım." ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER