banner47

Özaydın Adaylığını Açıkladı

Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Başkanlık görevini yürüten Serdar Özaydın, Gemlik Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Özaydın Adaylığını Açıkladı
banner3

Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Başkanlık görevini yürüten Serdar Özaydın, Gemlik Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya'nın sorularını içtenlikle yanıtlayan Özaydın, Gemlik Zeytinini uluslararası boyutta farklı bir noktaya taşımak için aday olduğunu belirtti.

NEDEN ADAY OLDU?

Serdar Özaydın, Sarıkaya'nın 'Neden Gemlik Ticaret Borsası Başkanlığına aday oldunuz?' sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Çocukluğumuzdan beri bu işin içerisindeyiz. Bu işin acısıyla, tatlısıyla tozunu yuttuk. Genç zeytinciler olarak, Gemlik Zeytinine hizmet etmeye hazır olduk. Gemlik Zeytinini dünyaya tanıtmak için ve Gemlik Zeytin sektörünü canlandırmak için başkanlığa aday oldum. Çünkü bizde bu işle uğraşıyoruz, bu işten ekmek yiyoruz. Gemlik'te ve tüm Türkiye'de bu sektör iyice gelişmeli. Biz çocuklarımızın geleceğini Gemlik Zeytininden sağlıyoruz, devletimize katma değerimizi bu üründen sağlıyoruz. İstihdam alanlarımızı Gemlik Zeytini sayesinde sağlıyoruz. Genç bir ekiple bu yola çıktık. Gemlik Zeytini sektöründeki Ticaret Borsası üyelerine en iyi şekilde hizmet etmek için aday olduk."

GEMLİK ZEYTİNİ NEREDE?

"Gemlik Zeytini çok değerli, kaliteli ve oldukça lezzetli. Ancak ne yazık ki Gemlik Zeytini hak ettiği yerde değil. Başka bölgelerin borsalarını daha aktif görüyorum. Başka bölgelerde zeytinlerin daha çok reklamı yapılıyor. Daha çok ön plana çıkartılıyor. Bunu Gemlik Ticaret Borsamızın şuan ki yönetimini kötülemek için söylemiyorum. Herkesin bir kapasitesi var tabii ki. Gemlik Zeytinin hak ettiği yere bizim kuracağımız yönetim inşallah getirecek. Bundan biz eminiz, tüm borsa üyeleri de emin olabilir. Gemlik Zeytin sektöründeki tüm üyelere gece gündüz çalışarak hizmet edeceğiz. Yurt dışı ihracatlarını genişletmek ve geliştirmek için var gücümüzle mesai harcayacağız. En iyi çalışmaları en hızlı şekilde yaparak yaşanan tüm sorunları çözeceğiz." 

"PROJELERİMİZ SES GETİRECEK"

"Gemlik Zeytinin uluslararası platformlarda tanıtılması için çok ciddi projelerimiz olacak. Bu projeler doğrultusunda tüm dünyanın Gemlik Zeytinini konuşması için ses getirecek projelere imza atacağız. Ama bu projeleri şimdi değil seçimler yaklaştığı dönemde beyanatlarımızı tam olarak hazırladığımız zaman değerli borsa üyelerine aktaracağız.Yapacağımız her proje sektördeki herkesin yararına olacak projeler olacak."

"FESTİVALE DAHA ÇOK KATKI SAĞLANMALI"

"3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, Gemlik için çok önemli bir organizasyon. Bu organizasyonda emeği geçen, katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz. Ama odak noktası Gemlik Zeytini olduğu için daha fazla katkı sağlanmalı. Gemlik Ticaret Borsası'nın üzerine daha çok rol düşüyor. İnşallah bir daha ki festival programında yönetimi devralırsak, çok daha etkili program anlayışımız olacak.En önemlisi bu sektörde olan herkesin o festivalde yer alması için çeşitli projeler üreteceğiz."

KOLTUK SEVDALISI OLMAYIZ

"Eğer borsamızın değerli üyeleri bizi bu göreve layık görürlerse, yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlarımızdan taahhüt alacağız. Bu taahhütümüzde en fazla 2 dönem yönetimde kalmak olacak. 2 dönemden daha uzun bir süre görev yapmayı düşünmeyeceğiz. Koltuk sevdalısı olmayacağız. Hizmetlerimizi 2 dönemle sınırlayacağız. Bunun sebebi olarak da bizden sonra da genç insanlar zeytin sektörüne hizmet edebilsin. Hali hazırdaki yönetim 3 dönemdir hizmet ediyor ve dördüncü döneme hazırlanıyorlar. Bu bizim mantığımıza sığmıyor. "

TESCİL ÜCRETLERİ DEĞERLENECEK

"Gemlik Ticaret Borsası'nın üyelerinden alınan tescil ücretlerinin havuzda birikmesini beklemeyeceğiz. Havuzda toplanan bu paraları tekrar Gemlik Zeytin sektörüne nasıl kazandırabiliriz nasıl hizmet ederiz onların arayışı içerisinde olacağız.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28