banner47

Mutlu Sokakta Mutlu Bir İftar

Osmaniye Mahallesi'nde Mezarlığın hemen karşısında bulunan Mutlu Sokak'ta dün akşam mutlu bir iftar programı düzenlendi.

Mutlu Sokakta Mutlu Bir İftar
banner3

Osmaniye Mahallesi'nde Mezarlığın hemen karşısında bulunan Mutlu Sokak'ta dün akşam mutlu bir iftar programı düzenlendi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Gemlik Eski İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya'nın da ikamet ettiği mahalledeki iftarı halk kendi organize etti. Yıkılan polis lojmanlarının olduğu yerde yapılan iftar programında, komşuluk, birlik ve beraberliğin pekiştiği görüldü. Mahallenin kadınları yemekleri, salata ve tatlıları yaparken, erkekler ve çocuklarda servisi ve yemek dağıtım görevini üstlendi.

Yaklaşık iki yüz kişinin katıldığı iftar organizasyonunda herkes bir arada olmaktan güzel sohbetlerden duyduğu mutluluğu ifade ederken, Gemlik Eski Emniyet Müdürü Erçetin, "Bu mahalleyi ve sakinlerini çok seviyorum, buranın havası bile bir başkadır, çarşıda sıcak bunaltırken burada hafifte olsa bir esinti bulunur. Buradaki insanlarda öyle güzel komşuluk var ki yeni görev yerim Bursa olmasına rağmen buradan ayrılamıyorum." dedi.

Yemeğin ardından semaverde pişirilen çay ile birlikte mahalle sakinleri uzun süre birlikte vakit geçirip sohbet ettiler. 

 


 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28