banner47

Gemlik'te Büyükoruç Rüzgarı Esti

Gemlik Belediyesi’nin 2016 Yılı Ramazan Ayı Kültürel Etkinlikleri Kapsamında organize ettiği Tasavvuf Musikisi Konserleri ara vermeden devam ediyor.

Gemlik'te Büyükoruç Rüzgarı Esti
banner3

Gemlik Belediyesi’nin 2016 Yılı Ramazan Ayı Kültürel Etkinlikleri Kapsamında organize ettiği Tasavvuf Musikisi Konserleri ara vermeden devam ediyor. Hacivat-Karagöz ve Hüseyin Goncagül Tiyatro gösterimleri, Sinan Topçu Tasavvuf Musikisi Konseri, Leyla ile Mecnun Tiyatro Oyunu, Yedi Köyün Yargıcı isimli tiyatro oyunu ve çeşitli tasavvuf musikisi konserleri ile renklenen Gemlik Belediyesi Ramazan Ayı Kültürel Etkinlikleri, Bayram Büyükoruç Konseri ile zirve yaptı.

Gemliklilerin yakından tanıdığı Bayram Büyükoruç, İskele Meydanı Festival alanında çok sayıda hayranına ve tasavvuf musikisi sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bursa Mina İlahi Semazen Grubu Sema gösterimi ile başlayan gecede sahne alan Bayram Büyükoruç çok sayıda seçkin eserini seslendirirken, hayranlarından gelen istek şarkılara da yer vererek gönüllerde taht kurdu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile de tasavvuf musikisi eserlerinde düet yapan Bayram Büyükoruç, Yılmaz’a teşekkür etti.

Bayram Büyükoruç’a Şanlı Urfalılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi de destek verdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da değerli sanatçıya güzel eserleri nedeniyle teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ramazan ruhuna uygun, kültürel etkinliklerin Bayrama kadar devam edeceğini müjdeledi.

  

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28