banner47

Modern Adliye Binası Gün Sayıyor

Gemlik Belediyesi ilçedeki kamu binalarının dönüşümünü devam ettiriyor.

Modern Adliye Binası Gün Sayıyor
banner3

Gemlik Belediyesi ilçedeki kamu binalarının dönüşümünü devam ettiriyor.

İlçe Tarım Müdürlüğü, Liman Başkanlığı, Ziraat Odası binasının yanı sıra, çok sayıda okulun, sağlık ocağının ve camiinin yenileme çalışmalarını tamamlayan veya devam ettirmekte olan Gemlik Belediyesi Adliye Binası için de kolları sıvadı.

Arsası Gemlik Belediyesi tarafından planlanan ve hazineden tahsis alınan Hisar Tepe Mahallesi Bölgesindeki dönüşüm bölgesini Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik Körfezine tepe noktadan bakan muhteşem manzaralı bir bölgede Adliye Binasının temelini atacağız. Kamu kurumlarının dönüşümünü devam ettiriyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Deprem riski nedeniyle Emin Dalkıran Kordonunda bulunan eski Adliye Binasını yıktıklarını anımsatan Refik Yılmaz, “Dönüşümü öncelikli olarak kamu kurum ve kuruluş binalarından başlattık. Okullarımızın birçoğunu yeniledik. Özel sektör iş birliğiyle ilçemize 6 yılda 7 adet okul kazandırdık. Dönüşüm kapsamında okullarımıza spor salonu kazandırmaya da devam ediyoruz. Ayrıca sağlık ocaklarımızı, camilerimizi dönüşüm kapsamında yeniledik. Ziraat Odası binasını, Tarım Müdürlüğü binasını, Liman Başkanlığı binasını da yapıyoruz. Yeni modern adliye binasını da Hisar Tepe Mahallemize yapacağız. İleri de ağır ceza merkezi de kurulabilecek kapasiteye sahip modern bir adliye binası yapacağız. Emeği geçen Bursa Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Temel atma hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Refik Yılmaz, modern adliye binasının da Gemlik’e çok yakışacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28