banner47

İsmail Beki Listesini Tanıttı

Esnaf Odası başkanı İsmail Beki Oda olarak Gemlik'in ve esnafımızın menfaatlerini en üst düzeyde tutmak zorundayız dedi.

İsmail Beki Listesini Tanıttı
banner3

Esnaf Odası başkanı İsmail Beki Oda olarak Gemlik'in ve esnafımızın menfaatlerini en üst düzeyde tutmak zorundayız dedi.

Yaklaşan Esnaf Odası kongresi öncesi çalışmalarına devam eden başkan Beki, biz oda olarak, her kamu kurumuna, her meslek odasına ve her sivil toplum örgütüne eşit mesafedeyiz dedi.

Gemlik’te bir kafenin sponsorluğunda tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında yönetimi ile birlikte basının karşısına çıkan Beki, konuşmasının başında rakibi İbrahim Talan'a başarılar dileyerek başladı. 35 yıllık esnaflık deneyimi ile 4 yıldır Esnaf odası yöneticiliği yaptığını söyleyen Beki, içinizden biriyim esnaf olmanın zorluklarını sizler gibi bende biliyor ve yaşıyorum, bu sorunları çözmek adına çıktığım yolda önceki dönem yönetimde bulunduğum odamızda 2014 yılından bugüne de seçildiğim başkanlık dönemimizde yönetim olara bir çok hizmete imza attık diye sözlerini sürdüren Beki konuşmasını şöyle sürdürdü:

Eğitim odaklı hizmetlerimizin başında 657 esnafımıza hijyen eğitimi vererek sertifikalarını dağıttık, 65 esnafımıza İş-Kur ile yaptığımız ortak proje ile girişimcilik kursu tertipledik, eğitim projeleri kapsamında Avrupa Birliği Uyum (Adaptes) eğitimi verip, eğitim sertifikalarını dağıttık, yine İş-Kur ile ortaklaşa "Esnafız-Güçlüyüz" konulu kurumsal eğitim programı düzenledik, mesleki fuarlara katılım sağladık diyen Beki, eğitim projeleri haricinde sosyal içerili programlarla esnafımıza Çanakkale gezisi, kuaförlerimize kozmetik fuar gezileri, 8 Mart Dünya kadınlar günü etkinlikleri düzenleyerek sadece ekonomi değil sosyal projelerimizle de esnafımızın yanında olduk dedi.

İlçemizin önemli gündem maddeleri arasında bulunan KHK ile ilgili Gemlik'in dönüşmesi ile ilgili yapılan çalışmalarda komisyonun kurucuları arasında olduğunu hatırlatan Beki, oda olarak ilk toplantıları bizzat yapmış olduk dedi.

Yeni dönem projelerinin hazır olduğunu konuşmasının son bölümünde yer veren başkan İsmail Beki, büyük ve önemli projemiz olan esnaf sarayı ile ilgili arsa görüşmelerimiz devam ediyor, bunu süratle hayata geçirip, üye esnaflarımızın çocuklarına ücretsiz düğün salonu, eğitim gören esnaf çocukları için ise burs sağlayacağız. Bu Proje Gemlik içen önemli bir kazanım olacaktır, bunu mutlaka hayata geçireceğiz diye sözlerini sürdüren Beki, Bağ-Kur sanayi sitesini büyütüp yeni, büyük ve modern iş yerlerini Gemlik esnafının ihtiyacına göre hazırlayacağız, ayrıca yeni yapacağımız küçük sanayi sitesini de ilçemize kazandıracağız dedi.

Yeni yönetim ve denetim kurulu listesini de basın ile paylaşan Beki, tüm üye  esnafı 21 Şubatta ki kongreye davet etti.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER