banner47

İlk İftar Organizasyonu Muhtarlarla Başladı

Gemlik Belediyesi’nin 2016 yılı Ramazan ayı Etkinlikleri Kapsamında organize ettiği, sosyal ve kültürel etkinlikler, Muhtarlara yönelik İftar Yemeği ile başladı

İlk İftar Organizasyonu Muhtarlarla Başladı
banner3

Gemlik Belediyesi’nin 2016 yılı Ramazan ayı Etkinlikleri Kapsamında organize ettiği, sosyal ve kültürel etkinlikler, Muhtarlara yönelik İftar Yemeği ile başladı. Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Özel Kalem Müdürü Halil İbrahim Atış, Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Turhan ile birlikte Muhtarlar katıldı. Gemlik’te, proje, hizmet ve yatırımların eksiksiz ve sorunsuz çözülmesi için Muhtarlarla olan olumlu işbirliği sürecine değinen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, güçlü yerel yönetim, güzel diyaloglar, işbirliği ve değişen Gemlik anlayışında gösterdikleri performans nedeniyle muhtarlara teşekkür etti.

Türkiye’nin terörle mücadelesi konusunda da muhtarlarla sohbet eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıp, kederli ailelerine başsağlığı diledi. Terörün kararlı mücadele, birlik ve beraberlik içinde kısa sürede çözüme kavuşacağına inandığını dile getiren Refik Yılmaz, mübarek Ramazan Ayında, Türk Milletine, Gemliklilere, Huzur, Bereket ve birlik ve beraberlik dileklerini iletti. Ramazan ayı sosyal ve kültürel programları ile mahalle ve köyden mahalle statüsüne dönüşen bölgelerin kısa, orta ve uzun vadeli projeleri konusunda da sohbet eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyenin sokak iftarları konusunda da bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muhtarların desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER