banner47

Ashan Bilişim Yarışma Yaptı Bilgisayar Hediye Etti

Gemlik'in önde gelen bilişim firmalarından Ashan Bilişim sosyal medyada en çok konuşulan firmalardan biri oldu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yaptığı bir yarışma sonrası kazanana laptop hediye etti.

Ashan Bilişim Yarışma Yaptı Bilgisayar Hediye Etti
banner3

Gemlik'in önde gelen bilişim firmalarından Ashan Bilişim sosyal medyada en çok konuşulan firmalardan biri oldu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yaptığı bir yarışma sonrası kazanana  laptop hediye etti. 

Ashan Bilişim'in facebook sayfasında yapılan yarışmayı günler öncesinden duyurmaya başlayan firma sahibi Serhad Ashan, katılımın yüksek olmasını zaten beklediğini ama bu kadar yoğun bir katılım olacağını beklemediğini ifade etti. Yaklaşık 15.000 yorumun yapıldığı yarışmanın kazananı Ali Öztürk oldu. Öztürk ailesi ile birlikte Ashan Bilişim'e gitti ve kazandığı 2 Yıl Garantili 484 $ +KDV değerindeki HP marka bilgisayarı teslim aldı. Daha sonra kazandığı bilgisayar ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çekindiler. Ali Öztürk, yaptığı açıklamada; "Ben Gemlik'te daha önce böyle büyük hediyeye sahip bir sosyal medya yarışması görmemiştim, kazanacağımı tahmin etmiyordum, şuan çok mutluyum. Laptop için ASHAN BİLİŞİM'e çok teşekkür ederiz. Hiçbir masraftan kaçınmayıp böyle güzel başlangıç etkinliğini Gemlik'imize sunduğu için kendilerine minnettarız.Ashan Bilişim ekibine başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Yarışma hakkında bilgi veren Ashan, şu ifadelere yer verdi : "Yarışma 4 Haziran Cumartesi günü akşam saat 8 ‘de sayfamıza attığımız bir gönderi ile başladı. Gece saat 12’de sona erdi. Yarışmacıların yapması gerekenler ise oldukça basitti. Yazdığımız gönderinin altına her harf bir yorum olacak şekilde ASHAN BİLİŞİM yazmak. Her harften sonra ENTER tuşuna basarak her harfi ayrı ayrı yazmaları gerekli. Küçük büyük harf kuralı yoktu. İki kelime arasında boşluk bırakma zorunda değillerdi. 4 Haziran'da yaptığımız yarışmamızın kazananı "ÖZTÜRK" ailesine hediyelerini teslim ettik. İyi günlerde kullanmaları diliyoruz. Sürpriz yarışmalarımız devam edecektir." 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28