banner47

Vatan Partisi Gemlik Teşkilatından Türkiye'ye Çözüm Önerileri

Bugün saat:17:00'de Vatan Partisi İlçe Teşkilatı Gemlik Cius Avm önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi...

Vatan Partisi Gemlik Teşkilatından Türkiye'ye Çözüm Önerileri
banner3

Bugün saat:17:00'de Vatan Partisi İlçe Teşkilatı Gemlik Cius Avm önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Partililer basın açıklamasına Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına yaptıkları bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı söyleyen partililer, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları attılar.

İlk konuşmayı TGB (Türkiye Gençlik Birliği) Gemlik İlçe Başkanı Merve Ayvalı gerçekleştirdi. Ayvalı, sözlerine "İstanbul Vezneciler ve Mardin Midyat'da yapılan hain terör saldırılarından dolayı tüm Türk milletine baş sağlığı diliyoruz" diyerek başladı. Almanya'nın sözde Ermeni Soykırımını tanıması ve terör örgütlerinin ülkemizdeki faaliyetleri üzerine sert sözler söyleyen Ayvalı, "Ülkemizde yapılan terör saldırılarının arkasında kimler olduğunu Türk milleti görmektedir. Sur'da, Nusaybin'de, Yüksekova'da kaybeden PKK, kazdığı hendeklere gömülmektedir. PKK ile birlikte Amerikan Emperyalizmi de bu hendeklere gömülecektir."dedi.

Ayvalı, sözü Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanı Özlem Türker'e bıraktı. Basın açıklamasına devam eden Türker, yaklaşık bir yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK ile mücadele ettiğini, bu sırada ABD'nin PKK ve PYD terör örgütlerini Orta Doğu'da piyon olarak kullandığını ve bunu ABD'li yetkililerce dile getirdiklerini ifade etti. Konuşmasına; " Mehmetçiğimize ve polisimize sıkılan kurşunlar, atılan bombalar; yer yer sivil vatandaşlarımızı da hedef almıştır. Karşımızda küresel destekli terör örgütleri vardır. Bugün Polisimiz, Mehmetçiğimiz milletimizin şehididir." şeklinde devam eden Türker; " Ülkemizin güvenliği için her gün onlarca şehit verilirken, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin önüne sürekli ısıtılıp getirilen sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili aleyhimizde bir gelişme yaşandı. Alman Meclisi Ermeni Soykırımı'nı tanıdı. Ve kendince Türk Milleti'ni mahkum etme hatasını yaptı." dedi.

Şuan Türkiye'ye, Türk Milleti'ne ve Türk Milleti'nin tarihine 7 düvelin savaş açtığını söyleyen Türker, " Vatan Savaşını Mehmetciğimiz, Polisimiz, Milletimiz ve Devletimiz hep birlikte kazanacağız. Bu zor günlerde partimizin Türkiyemize sunduğu çözümler vardır." şeklinde konuştu.

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanı Özlem Türker'in açıkladığı çözümler ise şu şekilde;

1 - Devletin ve Milletin topyekûn birliğini güçlendirmek. Halk ile ordu ve polis arasındaki bağları pekiştirmek.

2- Milli direnci güçlendirmek için üretim ekonomisinin kurulması için  çalışmak, AKP iktidarının milletin büyük çoğunluğunu oluşturan emekçilerin ekonomik durumlarını zayıflatacak uygulamalarını önlemek.

3 - Akp iktidarının milleti bölen Başkanlık Rejimi girişimden vazgeçmesini ve Atatürk Devrimi karşıtı uygulamalara son vermesini sağlamak.

4 - Türkiye Cumhuriyet'inin Suriye, Rusya, İran, Azerbaycan, Irak ile güvenlik ve ekonomi alanında derhal işbirliğine girmesini sağlayarak; Suriye'nin kuzeyinde ABD - İSRAİL koridorunun açılması girişimini bozguna uğratmak.

5 - Güncel olarak ABD'nin hükümet planına karşı koyarken, stratejik düzlemde devleti ve milleti birleştirecek Milli Hükümet hedefine ilerlemeye hizmet eden siyasetleri geliştirmek ve başarıya ulaştırmak.Hep birlikte göreceğiz Türkiye yeniden Atatürk Devrimi rotasına girecektir.

Basın açıklaması sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, açıklama sonrası partililer olaysız bir şekilde dağıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28