banner47

Kemal Akıt'tan Teröre Tepki

Son günlerde tırmanan terör saldırılarına tepki gösteren Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, Türkiye bu karanlık güçlere hiçbir zaman boyun eğmemiş, eğmeyecektir dedi.

Kemal Akıt'tan Teröre Tepki
banner3

Gün birlik ve Beraberlik Günüdür

Son günlerde tırmanan terör saldırılarına tepki gösteren Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, Türkiye bu karanlık güçlere hiçbir zaman boyun eğmemiş, eğmeyecektir dedi. Geçirdiğimiz sürecin birlik ve beraberlik süreci olduğunun altını çizen Akıt'ın açıklaması şu şekilde;

Türkiye çok zorlu süreçlerden geçiyor. Terör odakları birlik ve beraberliğimize, güvenliğimize canımıza ve malımıza kastetmeye devam ediyor. Gencecik evlatlarımız bu hain saldırılarda hayatlarını kaybediyorlar.Terör, eylemlerini haklı gösterecek gerekçe ne olursa olsun başta insanların yaşama hakkı olmak üzere, temel hak ve özgürlüklerin kısıtlanmasına yöneliktir, devlete karşı çıkmadır. Terör ve Terörizm, ekonomik, sosyal, teknolojik ve kültürel gelişmelerinin önündeki en büyük engel niteliğindedir.

Ülkemizdeki terör eylemlerinin tek bir amacı vardır. Toplumsal huzurumuzu bozmak, gelişen ekonomimize engel olmak ve Türkiye’nin önünü kesmektir. Elbette ki hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Tarihte olduğu gibi Türkiye bu karanlık güçlere hiçbir zaman boyun eğmemiş, eğmeyecektir.Bu coğrafya binlerce yıl farklı görüşlere, farklı toplumlara ana yurtluk etmiştir. Yapılan bu terör eylemleri, binlerce yıldır bu topraklarda bir arada, kardeşçe, omuz omuza yaşamış insanları elbette ki birbirinde ayıramayacak, bilakis daha güçlü bağlarla bir birine kenetleyecektir.

İçinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu içinde ortak hareket etmek her zamankinden daha da büyük önem taşımaktadır.Ülkemizdeki huzur ve istikrar ortamını hedef alan bu tür terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını diliyor, saldırılarda hayatını kaybeden askerimize, polisimize, vatandaşlarımıza  Allah'tan rahmet, yakınlarına Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve tüm milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28