banner47

Genç Sporcular Şevki Şevkiev’e Emanet

Doğu Avrupa ve Balkan Şampiyonalarının yanı sıra çok sayıda Türkiye Şampiyonasında Moto Kros ve MX 1 yarışlarında şampiyonlukları bulunan Bulgaristan asıllı Türk Sporcu Şevki Şevkiev Gemlik Belediyesi Sponsorluğunda Gemlik Şahin Tepe Motor Sporları Kulübü yarışmacısı olarak katıldığı ilk yarışmada bir kez daha birinci oldu.

Genç Sporcular Şevki Şevkiev’e Emanet
banner3

Fethiye’de gerçekleşen Türkiye Şampiyonası 1. Ayak yarışmasında MX 1 kategorisinde birçok ünlü sporcuyu geride bırakan Şevki Şevkiev Gemlik’in gururu oldu. Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Şevkiev’e ilçede motor sporlarına gönüllü gençleri eğitme teklifi yaptı.

Motor Sporları Federasyonu Komisyon Başkanı Zeynur Öztürk, Gemlik Şahin Tepe Motor Sporları Kulübü Başkanı Birol Çelik, Başkan Yardımcısı Engin Bulut, Yönetim Kurulu üyeleri Selim Solaksubaşı ve Doğan Işıktan ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden şampiyon motokrosçu Şevki Şevkiev, Gemlik Belediyesinin sponsorluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bundan böyle tüm şampiyonalarda Şahit Tepe Kulübü adına Gemlik’i temsil edeceğini vurgulayan Şevkiev, Gemlikli gençleri motor sporlarına kazandırmaktan da büyük onur duyacağını söyledi.

Gemlik Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Şahin Tepe Motor Yarışları Parkurunda 2 yıl içinde yapılan Enduro, Moto Kros Türkiye Şampiyonalarının yanı sıra Doğu Avrupa Motokros Şampiyonasında da birinci olan Şevki Şevkiev, sporseverlerin gönlünde taht kurmuştu. 24 yaşındaki genç sporcu hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu olduğunu vurgulayarak, “Gemlik’i ve Şahin Tepe Spor Kulübünü uluslararası şampiyonalarda temsil etmekten gurur duyacağım. Ayrıca ilçede bu spora gönül veren çok sayıda kardeşimiz var. Onlarla birlikte de nice zaferler kazanmak istiyorum. Bu konuda da elimden geleni yapacağım” dedi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın da spor adına büyük bir şans olduğunu açıklayan Şevki Şevkiev, “Hem tesisleşme, hem yatırımlar, hem de spora ve sporcuya yönelik teşvik edici destekler çok önemli. Alt yapı var, disiplinli ve iyi bir eğitimden geçerek, başarılı sporcularla Gemlik’i temsil etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol ve Ahmet Avcı’nın da katıldığı ziyarette, spora yönelik yatırım ve destekleri sürdüreceklerini anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, “Herkesin sevgilisi haline gelen Şevki Şevkiev’in hem ilçemiz adına yarışması, hem de ilçemizde bu spora gönül vermiş olan gençlerimizi yetiştirmesi çok önemli. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28