banner47

Gemlikspor Kitap Oluyor

Gemlikspor Taraftarlar Derneği'nden yapılan açıklamaya göre Gemlik'in milli takımı bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Gemlikspor'un 1984 yılından bugüne yapılmış olan fotoğraf ve hatıraları kitaplaşacak.

Gemlikspor Kitap Oluyor
banner3

30 yıllık BAL hasretinin bu yıl sona erdiği profesyonel lige yükselmek için ciddi bir desteğe ihtiyacı olan Gemlikspor'a ilk destek projesi her zaman olduğu gibi Gemlikspor Taraftarlar Derneği'nden geldi. Gemlikspor'un başarısında en büyük pay sahibi olan taraftarlar bu sezon başında büyük bir destek projesi ile takımlarına desteğe hazırlanıyor. Kitabın hazırlanmasında büyükten küçüğe herkesin görev alacağı belirtildi. En büyük desteği ise Gemlikspor'un genç taraftar gurubu Genç Kios'dan alınacağı belirtildi. Gençlerin fikirlerine ve düşüncelerine önem verdiklerini belirten dernek yönetimi onlar bizim geleceğimiz, bu kitabı yarınlara aktaracak olanlar onlardır dediler.

Kurulduğu günden bugüne birçok başarıya ve ilke imza atan Gemlikspor'un arşivini ellerinde barındıran Gemlikspor Taraftarlar Derneği yapmış oldukları açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Gemlikspor'un kuruluşundan bu yana tutulan arşivleri kitap yapıyoruz. Dernek olarak kitabın içine reklam almak istiyoruz reklam ücretlidir. Kitabın içine alınacak reklam geliri Gemlikspor Taraftarlar Derneği tarafından Gemlikspora verilecektir, bu bağlamda reklam verecek şirket sahibi olur esnaf olur derneğimize müracaat etmeleri rica olunur. Reklam kayıt işlemleri cuma gününe kadar sürecektir."

Müraacat için ; Emir Yılmaz : 0 537 920 55 20

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28