banner47

GemlikLife Ailesi Yemekte Buluştu

GemlikLife yazarları ve çalışanları dün akşam düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

GemlikLife Ailesi Yemekte Buluştu
banner3

GemlikLife yazarları ve çalışanları dün akşam düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Temelleri 2011 yılında atılan, 2013 yılında etkin olarak yayın hayatına başlayan ve bugün Gemlik'in en çok ziyaret edilen haber sitesi, sosyal medyada Gemlik'in en büyük ve en geniş kitleye sahip medya sayfası, tirajı en yüksek Gemlik dergisi ve en geniş yazar kadrosuna sahip GemlikLife'ın, yazarları, fotoğraf sanatçıları ve çalışanları dün akşam Atamer Hotel'de bir araya geldiler.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Düzenlenen yemeğe; GemlikLife Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya, GemlikLife İmtiyaz Sahibimiz Serkan Kaynar ile Gemlik Reklam İşletme Sahibi Şebnem Kaynar ev sahipliği yaptı.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda ilk sözü Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya aldı. Sarıkaya, GemlikLife'ın kuruluşundan bugüne yapılan yolculuğu kısaca anlatırken, yazarlara ve dergi için emek veren herkese teşekkürlerini sundu. 2016 yılının Aralık ayında Gemlik Reklam ve Gemlik Tanıtım'ın desteği ile daha da güçlenerek yayın hayatına devam eden GemlikLife'a olan inançları ve GemlikLife'ı bir medya gücü haline getirmeyi hedefledikleri için Gemlik Reklam İşletme Sahibi Şebnem Kaynar ve İmtiyaz Sahibimiz Serkan Kaynar'a teşekkür etti. "Gemlik'te açık hava reklamcılığı ve tanıtım hizmetleri sektöründe lider firma olan Gemlik Reklam ve Gemlik Tanıtım bünyesinde yer almaktan gurur duyuyorum." diyen Sarıkaya, "Dergimizin istikrarı ve GemlikLife'ın geleceği için verdikleri desteklerden dolayı Gemlik Reklam Ailesi'ne huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç bilirim." şeklinde konuştu.

 

 

İmtiyaz Sahibimiz Serkan Kaynar yemeğe katılan herkese teşekkür ederken, GemlikLife'ı her gün daha iyiye ve daha kaliteli bir hizmet anlayışına kavuşturmak istediklerini, bu yolda GemlikLife çalışanlarının ve yazarlarının çok önemli bir payı olduğunu ifade etti.

GemlikLife'a, Gemlik Reklam olarak ellerinden gelen tüm desteği sağladıklarını ve sağlayacaklarını belirten Gemlik Reklam İşletme Sahibi Şebnem Kaynar da yemeğe katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Keyifli bir sohbet havasında geçen yemekte GemlikLife'ın yeni sayıları, yeni projeleri ve güncel konular hakkında konuşuldu, fikir alışverişi yapıldı. Gemlik'in sorunları da masaya yatırılırken, bu sorunlar hakkında GemlikLife'ın neler yapabileceği tartışıldı.  

Düzenlenen yemeğe; Gemlik Reklam İşletme Sahibi Şebnem Kaynar, İmtiyaz Sahibimiz Serkan Kaynar, Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya, Yazı İşleri Müdürümüz Emin Eren, Editörümüz Fikret Bekmezci, Yazarlarımızdan ; Ayşen Vural, Merve Ayvalı, Özlem Türker, Sümeyye Yalçıner, Özgür Seferoğlu, Osetya Batıbay ve Fotoğraf Sanatçısı Çetin Külekçi katıldı. Yemek sonunda GemlikLife çalışanlarına ve yazarlarına GemlikLife sponsorlarından Solive'in hediye ettiği zeytin ve zeytinyağı takdim edilirken aynı zamanda birer teşekkür belgesi verildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER