banner47

Çocuk Meclisi Kuruldu

Gemlik Kent Konseyi, Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi ve Engelliler Meclisinin ardından Çocuk Meclisini de kurdu.

Çocuk Meclisi Kuruldu
banner3

Gemlik Kent Konseyi, Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi ve Engelliler Meclisinin ardından Çocuk Meclisini de kurdu.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Eğitimci Halil Gemici Başkanlığında toplanan Çocuk Meclisi üyeleri görev dağılımını da gerçekleştirdi. İlk ve Ortaokul öğrencileri arasında, gönüllülük esasına uygun olarak belirlenen 10 kişilik Çocuk Meclisi ilk çalışmalarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında gerçekleştirecekler.

Çocuk Meclisi 22 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Belediye Meclis Salonunda, demokrasi bilincini pekiştirmek adına, temsili bir toplantı gerçekleştirecek. Öğrenci Meclisi Başkanı Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Halil Gemici, Çocuk Meclisinin kendi aralarında da Spor Çalışma Grubu, Kültür Sanat Çalışma Grubu ve Çevre Kentlilik Bilinci Çalışma Gruplarını da oluşturduğunu vurguladı. Başarılı öğrencilerle önemli ve anlamlı projelere imza atacaklarını kaydeden Halil Gemici, “Bu öğrencilerimizle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Gemlik Kent Konseyi Çocuk Meclisi şu isimlerden oluştu. Zeynep Özkan, Zehra Becerikli, Hazal Yurdakul, Efe Türe, Yağız İsmet Kenar, Elanur Kaynak, Naz Eylül Can, İlknur Şimşek, Efe Kaynak ve Berat Osman Arıcı.

Çocuk Meclisi Spor Çalışma Grubuna Hazal Yurdakul, İsmail Beki, Efe Kaynak getirilirken, Kültür Sanat Grubuna Zehra Becerikli, Elanur Kaynak ve Zeynep Kaypak seçildi. Çocuk Meclisi Çevre ve Kentlilik Bilinci Çalışma Grubu üyeleri de Naz Eylül Can, Ayşe Sena Pusmaz ve İlknur Şimşek’ten oluştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28