banner47

Asım Kocabıyık Camii Çevre Düzenleme Çalışmaları Başladı

Gemlik Belediyesi öncülüğünde BORUSAN A.Ş. firması tarafından ilçeye kazandırılan Asım Kocabıyık Camii çevresinde, düzenleme çalışmaları başladı.

Asım Kocabıyık Camii Çevre Düzenleme Çalışmaları Başladı
banner3

Gemlik Belediyesi öncülüğünde BORUSAN A.Ş. firması tarafından ilçeye kazandırılan Asım Kocabıyık Camii çevresinde, düzenleme çalışmaları başladı. Gemlik Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Cenaze yıkama yeri, 3 metrelik yaya yürüyüş bandı, cami bahçe bölgesine merdiven yapımı, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Vakıflar Bölge Müdürlüğünün Merkez Solaksubaşı Çarşı Camiinin bir an önce yıkılması gerektiğine ilişkin yazı gönderdiğini hatırlatarak, “Camii cemaati için risk taşıyan bölgedeki Merkez Solaksubaşı Çarşı Camiini önümüzdeki süreçte yıkacağız. Bu nedenle Asım Kocabıyık Camii ve çevresindeki düzenleme çalışmalarını hızlandırdık. Gemlik’e çok yakışacak, estetik bir çalışma yapıyoruz. Çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28