banner47

Kent Konseyi Çocuk Korosu Kuruldu

Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu Türk Halk Müziği Korosu, Türk Tasavvuf Musikisi Korosunun ardından Çocuk Korosunu da oluşturdu.

Kent Konseyi Çocuk Korosu Kuruldu
banner3

Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu Türk Halk Müziği Korosu, Türk Tasavvuf Musikisi Korosunun ardından Çocuk Korosunu da oluşturdu.

Çocuk Korosu Edip Özer başkanlığında şef Eda Varlı ve Murat Şahin yönetiminde çalışmalarına başladı. Koro, on beşi saz ekibi olmak üzere elli beş öğrenciden oluştu. İlk konserini 14 Mayıs Pazar günü verecek olan koro çalışmalarına hızlı başladı.

Koro şefi müzik öğretmeni Eda Varlı; “Edip Özer başkanlığındaki böyle bir çocuk korosu ile müzik hayatıma başlamıştım, bu gün ise şef olarak yine Edip Özer hocamın başkanlığında bir çocuk korosu çalıştırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu güzel oluşumu bu yıl bir konser ile sonlandıracağız. Önümüzdeki yıl da Kent Konseyi ile birden çok çocuk korosu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben şahsım ve öğrenci velileri adına bize bu imkânı tanıyan, başta Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim olmak üzere tüm yürütme kuruluna teşekkür ediyorum. Hedefimiz Gemlik’in adını çocuk korosu olarak da duyurmak ve gelecekte bu çocuklarımız arasından da sanatçılar çıkarmaktır” dedi.

Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu Başkanı Edip Özer de; Yıllar önce kurduğumuz ilk çocuk korosunun öğrencilerinden Eda hanımı başarıları ile hep takdir ettim. Böylesi bir çalışmayı gönüllü olarak başlatması beni çok mutlu etti. Harcanan hiçbir emeğin zayi olmadığını görmekten de ziyadesiyle memnun oldum. Öğrencilerimizin gözünde başarıyı görüyorum, sizler için yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırım” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Bu konuşmaların ardından koro ilk çalışması start aldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28