banner47

Gemlik Liderliğe Oturdu

Gemlik ilçe spor salonunda Anadolu Üniversitesi ile mücadele eden Gemlik ekibi müsabakayı 28 sayı fark ile kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

Gemlik Liderliğe Oturdu
banner3

Gemlik ilçe spor salonunda Anadolu Üniversitesi ile mücadele eden Gemlik ekibi müsabakayı 28 sayı fark ile kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

İlk çeyreğe  Mesut ,Cihan ,Melih ,Levent  ve Ersin  beşlisi ile başlarken Anadolu Üniversitesi  Yetkin , Ercan , Ayberk , Burak  ve  Aydın  beşlisi ile başladı . Levent Altan’ın   buldu 3 sayı ile maça çok hızlı çok iyi başlayan Gemlik ekibi bu direncini periyot sonuna taşıyınca periyotu 14 sayı fark ile tamamladı. 2.Çeyreğe 22 :8  yenik başlayan Anadolu üniversitesi  Gemlik Basketbolun temposuna cevap veremeyince il yarıyı 40:18 yenik kapattı.

Müsabakanın 3. Periyotunda etkili oyununa devam eden Gemlik ekibi son çeyreğe 57:30 önde girdi. Son Bölümde genç oyuncular ile mücadele eden Gemlik Basketbol müsabakayı 72:40 önde tamamladı.

Gemlik Basketbol  9 maçta  8 galibiyet 1 mağlubiyet sonucu topladığı 17 puan ile eleme grubu maçlarının bitimine 1 hafta kala liderlik koltuğuna oturdu.

1 periyot  22:8

2 periyot 18:10

3 periyot  17:12

4 periyot  15:10

Sonuç dan emin bir şekilde bugün salona geldim diyen Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, "Hafta içinde oyuncularımın ve teknik ekibin hazırlık çalışmalarını bana bu öz güveni verdi. Bu yüzden önce menajerimizi ,hocalarımı ve tüm sporcu kardeşlerimi aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum  . Biz bugün sahada kazandık  ama asıl  bu galibiyetin mimarı olan taraftarlarımızı ayrıca kutlamak istiyorum çünkü bugün kazan GEMLİK oldu." dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 05:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28