banner47

Mustafa Ceceli Gemlik'i Salladı

Gemlik Belediyesi'nin düzenlediği konserde Mustafa Ceceli rüzgarı esti.

Mustafa Ceceli Gemlik'i Salladı
banner3

Gemlik Belediyesi'nin düzenlediği konserde Mustafa Ceceli rüzgarı esti.

Gemlik'te sahne alan pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli izdihama sebep oldu. İskele Meydanı'ndaki konser alanı Mustafa Ceceli hayranlarıyla dolup taşarken, unutulmaz konseri yaklaşık 20 bin kişi takip etti.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın da dinlediği konserde sevilen parçalarının yanı sıra Gemliklilerin istek şarkılarını da seslendiren Mustafa Ceceli, sahnede kaldığı iki saat boyunca başarılı performansıyla dakikalarca alkışlandı.

Mustafa Ceceli'ye çiçek, zeytin, zeytinyağı ve türk bayraklı bir çerçeve takdim eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Gençlerimizin ve Gemliklilerin bu tür konserlere ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bu tür etkinlikleri her zaman yapmaya gayret edeceğiz. Çünkü bu gençler 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı duran gençler, tankların önüne yatan gençler, bu vatan için göğsünü siper eden gençlerdir. Bu gençler için ne yapsak az." dedi. Gemlik Belediyesi olarak her alanda başarılı çalışmaları devam ettiklerini belirten Yılmaz, Mustafa Ceceli gibi bir sanatçıyı da Gemliklilerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 06:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER