banner47

Erdoğan Yarın Bursa'da

5 Nisan Çarşamba günü Bursa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan,16:00’da halka seslenecek. Miting eski stadyumda yapılacak.

Erdoğan Yarın Bursa'da
banner3

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa mitingi öncesinde ilçe başkanları ile toplantı yaptı. Torun, çarşamba günü saat: 16.00’da Erdoğan’ın Bursalılara sesleneceğini söyledi. Torun, referandum öncesinde cumhurbaşkanını en iyi şekilde ağırlamak için bütün teşkilatlarla hazır olduklarını belirtti. Torun, günlerdir süren saha çalışmalarında vatandaşların anayasa değişikliğine verdiği desteği yakından gördüklerini belirterek, Bursa halkını eski stadyumda yapılacak mitinge davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Diyarbakır'da toplu açılış törenine katılacak ve Valilik önündeki kalabalığa seslenecek. Saat 16.00'da başlayacak program için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Gemlik Belediyesi'nin yayınladığı görselde "Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da" yazısı dikkat çekerken, Miting alanına gitmek isteyen Gemlikliler için araçların saat:14.00'de Gemlik Demokrasi Meydanı'ndan (İskele Meydanı) hareket edeceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 05:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER