banner47

Bu Kez Veliler Sınava Girdi

Kütüphaneler Haftası'nı bir çok etkinlikle tamamlayan Gemlik Körfez Ortaokulu'nda bugün sınav vardı, sınava bu kez öğrenci velileri de dahil oldu.

Bu Kez Veliler Sınava Girdi
banner3

Kütüphaneler Haftası'nı bir çok etkinlikle tamamlayan Gemlik Körfez Ortaokulu'nda bugün sınav vardı, sınava bu kez öğrenci velileri de dahil oldu.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Mart ayının son pazartesi gününden başlayan Kütüphaneler Haftası tüm Türkiye'de olduğu gibi Gemlik'te de bir dizi etkinlikle kutlandı. Bunlardan en ilgi çekeni ise Körfez Ortaokulu'na aitti. Haftayı belirli gün ve saatlerde kitap okuyarak geçiren Körfez Ortaokulu'nda herkes kitap okudu. Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinliklerde son olarak velilerde kitap okudu.

Haberin videosu için tıklayınız...

Kütüphaneler Haftası'na kitap okuyarak başlayan 7-C sınıfı velilerine sınıf öğretmenleri Harun Özdemir Leyla Navaro'nun 'Gerçekten Beni Duyuyor Musun' adlı kitabı dağıttı. Bir hafta boyunca kitabı okuyan veliler bugün kitaptan sınav oldular. Çocukları ile birlikte aynı sıralarda sınava giren veliler kitap okuma alışkanlığı ve kitap sevgisini artırmak için yapılan bu etkinliğin çok anlamlı ve güzel olduğunu belirttiler.

Okul Müdürü Ahmet Turan Polat ise sınava giren tüm velilere başarılar dilerken, "Gerçekten çok güzel, çok anlamlı bir etkinlik oldu. Bu etkinliğe katılım gösteren çocuklarına ve herkese örnek olan velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

7-C Sınıf öğretmeni Harun Özdemir ülkemizde her mart ayının son haftası kutlanan Kütüphaneler Haftası'nda farkındalık yaratacak bir etkinliğe imza atmaktan duydukları mutluluğu belirtti. "Okulun Kütüphanecilik Kulübü olarak bu haftada ne yapabiliriz diye düşündük ve dolu dolu bir program hazırladık. Velilerimiz ve öğrencilerimizin okudukları kitaplardan sınav hazırladık. Sınava katılan öğrencilerimize ve velilerimize, bu ve benzeri yaptığımız etkinliklerde  bizlerin yanında olan Okul Müdürümüz Ahmet Turan Polat'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müze teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER