banner47

Gemlik'te Uefa Kupasının Yıldönümü Kutlanacak

UEFA Kupası zaferinin 16. yıldönümü nedeniyle Gemlik'teki Galatasaraylı taraftarlar yarın , uefa anıtı önünde kutlama yapacak.

Gemlik'te Uefa Kupasının Yıldönümü Kutlanacak
banner3

UEFA Kupası zaferinin 16. yıldönümü nedeniyle Gemlik'teki Galatasaraylı taraftar gurubu ultrAslanGemlik yarın sahilde bulunan uefa anıtı önünde kutlama yapacak.

Gurubun temsilcisi Sezgin Mutlu şu ifadelere yer verdi.

Takımımız, 17 Mayıs 2000 tarihine kadar Bologna, Borussia Dortmund, Real Mallorca, Leeds United gibi Avrupa futbolunun önemli takımlarını kupanın dışına itmişti. 17 Mayıs 2000 tarihinde ise Türk futbol tarihinin en büyük başarısı yakalanıyordu. Galatasaray, 17 Mayıs 2000 tarihinde Kopenhag'ta İngiltere'nin en önemli geçmişe sahip kulüplerinden Arsenal'i mağlup ederek UEFA Kupası'nı kazanma başarısını gösteriyordu. Dönemin teknik direktörü Fatih Terim ve öğrencileri büyük bir mücadele örneği göstermiş ve kupayı ülkemize getirmişlerdi. UEFA Kupası'nın zaferinin 16. yılında, bizlere bu zaferi yaşatan yöneticilerimize, teknik heyetimize ve sporcularımıza bir kez daha gönülden teşekkür ediyor ve Gemlik'te bu günü bir dizi etkinlikle kutlamak istiyoruz. Yarın saat 20:30'da sahilde bulunan uefa anıtı önünde Uefa kupasını aldığımız unutulmaz günü kutluyoruz. Tüm Galatasaraylıları bekliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER