banner47

Gemlik'te Türk Polisinin 171. Yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı, Gemlik’te kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan program, Sosyal Yaşam Merkezinde kokteyl ile devam etti.

Gemlik'te Türk Polisinin 171. Yılı Kutlandı
banner3

8 Nisan Cuma günü, Gemlik Merkez Camiinde, öğle namazına müteakip okunan mevlit ile kutlamalara başlandı. 10 Nisan günü (bugün) saat: 10.00’da Atatürk Anıtına çelenk konulması ile devam eden kutlamalar, çelenk töreni sonrasında, Sosyal Yaşam Merkezinde kokteyl, resim sergisi ve sinevizyon gösterisi ile devam etti.  Programa Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, Garnizon Komutanlığı görevlileri, İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran,  siyasi parti temsilcileri, çeşitli sivil toplum örgütü ve dernek yöneticileri ile Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve yapılan konuşmaların ardından, kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verilirken, dereceye giren öğrenciler kompozisyonlarını okudular.

Kokteyl ile devam eden programda, son olarak resim sergisi gezilip, sinevizyon eşliğinde Polis Haftası ile alakalı gösterim yapıldı.. Görevinde başarı gösteren polis memurlarına sertifikaları verildi. 

Bizde GemlikLife olarak ; "Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı" kutluyoruz.

 

 
Gemlik'te Türk Polisinin 171. Yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı, Gemlik’te kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan program, Sosyal Yaşam Merkezinde kokteyl ile devam etti.Haberin devamı : https://www.gemliklife.com.tr/tr-TR/haberler/2546/gemlikte-turk-polisinin-171-yili-kutlandi

Gemlik Life tarafından gönderildi 10 Nisan 2016 Pazar

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER