banner47

Gemlik'te Rize Günleri

Bursa Rize Günleri Etkinlikleri kapsamında Gemlik’e de uğrayan Fındıklı Halk Dansları Ekibi, Gemlik’te de Karadeniz rüzgârları estirdi.

Gemlik'te Rize Günleri
banner3

Bursa Rize Günleri Etkinlikleri kapsamında Gemlik’e de uğrayan Fındıklı Halk Dansları Ekibi, Gemlik’te de Karadeniz rüzgârları estirdi. Bir dönem Fındıklı Kaymakamlığı görevinde bulunan Gemlik Kaymakamı Cahit Işık’ı makamında ziyaret eden folklorcular, ilçenin çeşitli yerlerinde de horon teptiler.

Kaymakam Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Genel Sekreteri Mehmet Çelik tarafından ağırlanan Türkiye Üçüncüsü Rize Fındıklı Halk Dansları Topluluğu üyeleri, CİUS AVM önünde Gemlikliler ile birlikte horon teptiler. Kaymakam Cahit Işık’ın da katıldığı gösteri, tulu eşliğinde şölene dönüştü. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin sosyal ve kültürel yaşamına renk katan folklorculara ve Fındıklı ilçeni yöneticilerine teşekkür ederken, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık’ta, 5 yıl görev yaptığı Fındıklı İlçesinin, aradan 10 yıl geçmesine rağmen kendisini unutmamalarının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28