banner47

Gemlik'te Resmi Bayramlaşma Yapıldı

Gemlik’te Kurban Bayramı coşkusu devam ediyor. Gemlik Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen protokol halk buluşması yoğun ilgi gördü.

Gemlik'te Resmi Bayramlaşma Yapıldı
banner3

Gemlik’te Kurban Bayramı coşkusu devam ediyor. Gemlik Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen protokol halk buluşması yoğun ilgi gördü.

Haberin videosu için tıklayınız...

Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Düğün Salonunda organize edilen geleneksel protokol halk bayramlaşma töreninde bir kez daha birlik ve beraberlik mesajları vurgulanırken, siyasi partiler ile sivil toplum örgütlerinin vatandaşlarla bayram kucaklaşması görülmeye değerdi.

Gemlik Kaymakam Vekili Dr. Yalçın Yılmaz, Garnizon Komutanı Veteriner Albay Ramazan Ekemen ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tebrikleri kabul etti. Protokol üyelerinin tamamının yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri de törende hazır bulundular. Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve parti teşkilatları ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı törende Muharip Gaziler Derneği yönetimi ve muhtarlar da hazır bulundular.

Geleneksel Kurban Bayramı Protokol Halk buluşmasında GemlikLife mikrofonlarına konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Milli Bayramları da Dini Bayramları da coşkuyla kutlayan bir millet olduğumuza dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, siyasi partiler ile sivil toplum örgütleri ile güzel ve örnek bir bayram kutlaması daha gerçekleştirdiklerini vurguladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçe halkının yanı sıra tüm İslam Dünyasının Kurban Bayramlarını da kutlayarak, ilçeye yönelik hizmet ve yatırımların da bayram tadında süreceğini söyledi.

Kurban Bayramı kutlaması çeşitli ziyaretler ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2017, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28