banner47

Yeni Başsavcı Göreve Başladı

Muş Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ömer Mete'nin yerine Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayin edilen Bandırma Cumhuriyet Savcısı Ali Ülger yeni görevine başladı.

Yeni Başsavcı Göreve Başladı
banner3

Muş Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ömer Mete'nin yerine Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayin edilen Bandırma Cumhuriyet Savcısı Ali Ülger yeni görevine başladı.

İlk Cumhuriyet Başsavcılığı görevini Gemlik'te yapacak olan Ali Ülger, Gemlik'in oldukça büyük bir potansiyele sahip bir yer ve bir çok güzergahın geçiş noktası olduğunu belirterek "Gemlik, gördüğüm kadarıyla geniş bir potansiyele sahip bir ilçe. Gelişme potansiyeli de oldukça yüksek. Gemlik'e Başsavcı olarak atandığım için çok mutluyum. Devletimizin bize tevdi ettiği bu kutsal, onurlu ve önemli görevi layıkıyla yerine getirmek için çok büyük gayret sarf edeceğiz inşallah. Bu görevin sorumluluğunun bilincinde olarak öncelikle adaletin sağlanması için tüm hakim, savcı ve diğer adliye personeli çalışanlarımızla birlikte vazifemizi yerine getirmeye çalışacağız. Asıl ve önemli olan milletimize, devletimize hizmet edip adaleti en iyi şekilde tesis etmeye çalışarak yargıya olan güveni en üst seviyeye çıkarmak olacaktır. İnşallah bu doğrultuda hem vatandaşlarımızın hem de kamunun vicdanına güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger " Görev sürem boyunca fedakar bir şekilde çalışarak Gemlik'te adaleti en üst seviyeye çıkararak halkımıza hizmet etmeye çalışacağız." dedi.

Ali Ülger Kimdir?

Kahramanmaraş Elbistan doğumlu olan Ali Ülger evli ve biri erkek diğeri kız olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

6-7 yıla yakın Ankara'da avukatlık görevi yapan Ali Ülger, daha sonrasında hakimlik, savcılık mesleğine geçiş yapmış olup 2 yıla yakın Ankara Batı Adliyesinde (önceki ismi Sincan Adliyesi) staj görevini tamamladıktan sonra kura ile Konya'ya atanmış, sırasıyla Konya, Mardin, Kıızltepe, Bandırma Cumhuriyet Savcılığı görevinden sonra Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmıştır.

Gemlik Cumhuriyet Savcısı Ali Ülger'i görevinin ilk gününde Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bugün de Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve Gemlik İlçe Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt ziyaret etti.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER