banner47

İşte Gemlik'te Okul Sonrası Eğitimin Yeni Adresi

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, okul sonrası kursu ile öğrencilere İngilizce destek programı sunuyor.

İşte Gemlik'te Okul Sonrası Eğitimin Yeni Adresi
banner3

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, okul sonrası kursu ile öğrencilere İngilizce destek programı sunuyor.

Amerikan Kültür Dil Kursu Kurucu Temsilcisi Erhan Kaya kurslarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi : "Çocuklarımızın okullarda aldığı İngilizce eğitimlerine takviye eğitim programları düzenlemekteyiz. Bizler After School Amerikan Kültür olarak çocuklarımıza İngilizce destek programı sunuyoruz. İngilizce destek programında çocuklarımız speaking  (konuşma) konusunda eğlenceli pratikler yapabilecek, okulda eksik kalan konuları öğretmelerinin yardımıyla tamamlayacaklardır.

After School programı ile çocuklarımıza eğlenerek ödevlerini yapabilecekleri, aynı zamanda anlamlı etkileşimler kurabilecekleri bir ortam hazırladık. Çocuklarımız artık ev ödevlerini daha sağlıklı bir ortamda yapacak ve sürekli ödev gözetimi halinde olacaklardır. Öncelikle hedefimiz çocuklarımıza ödev yapma konusunda sorumluluk bilinci yerleştirmektir. After School Amerikan Kültür programı ile çocuklarımız eğlenerek öğrenecek,  evlerine mutlu olarak döneceklerdir.

Yeni öğretim yılında açılacak bu kursumuzla ilgili bilgi almak isteyen velileri Amerikan Kültür Yabancı Dil Kurslarına bekliyoruz." 

İletişim :

Eşrefdinçer Mah. Özkan Sokak No:4 Kat:1 . (Dereboyu Paşa Kırtasiye ve Onur Market Üstü Kat: 1) GEMLİK/BURSA  |  0224 513 33 39  |  www.gemlikamerikankultur.com

 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 06:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28