banner47

Gemlik'te Resmi Bayramlaşma Pazartesi Günü

Bu yıl Kurban Bayramı'nın Gemlik'teki resmi bayramlaşma programı belli oldu.

Gemlik'te Resmi Bayramlaşma Pazartesi Günü
banner3

Bu yıl Kurban Bayramı'nın Gemlik'teki resmi bayramlaşma programı belli oldu.

Gemlik İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Kurban Bayramının birinci günü olan 12 Eylül 2016 Pazartesi günü resmi bayramlaşma saat 16:00'da Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde olacak. Kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, özel kuruluşlar ve halk ile bayramlaşma gerçekleştirilecek.

Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki bayramlaşmadan sonra saat 16:30-16:45 arasında Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edilecek, daha sonra 16:45-17: 00 saatleri arasında da İlçe Jandarma komutanlığına gidilecek. Saat 17:00'de ise şehit aileleri ziyaret edilecek.

Gemlik Kaymakam Vekili Dr. Yalçın Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, bayramların insanlar arasındaki dayanışma ve paylaşmayı arttırdığını, dargınların barıştığını, milli birlik ve beraberlik duygularının yüceldiğini, kardeşliğin yayıldığı günler olduğunu belirtti.

Yılmaz,  şu şekilde devam etti : “Yeni bir bayrama daha ulaşmanın sevincini ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ortam birlik ve beraberlik içinde olmamızı zorunlu kılmaktadır. Bu zor günleri kısa sürede birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm mesai arkadaşlarımın ve Gemlik halkının Kurban Bayramını tebrik eder, aileleri ile birlikte huzurlu bir şekilde nice bayramlara ulaşmalarını dilerim.”

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2016, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28