banner47

Şehit Koray Pınar'ı Komşuları Unutmadı

17 Şubat 2016 Tarihinde Ankara’da hain terör saldırısı sonucu Şehit olan Gemlik'in şehidi Hv.Svn.Üçvş. Mehmet Koray Pınar'ın Manastır'daki komşuları sitelerinin girişine dev bir Türk Bayrağı astı...

Şehit Koray Pınar'ı Komşuları Unutmadı
banner3

17 Şubat 2016 Tarihinde Ankara’da hain terör saldırısı sonucu Şehit olan Gemlik'in şehidi Hv.Svn.Üçvş. Mehmet Koray Pınar'ın Manastır'daki komşuları sitelerinin girişine dev bir Türk Bayrağı astı.

Manastır Doğar Sitesi sakinleri şehit olan komşuları anısında sitelerinin girişine dev bir Türk Bayrağı asarak şehit ailesinin de yanlarında olduğunu ifade ettiler. Şehit ailesine Kurban Bayramı ziyaretine gelecekleri dev bir Türk Bayrağı ile karşılayacağız diyen site yöneticisi İsmail Topkaç; "Şehidimiz, canımız Koray'ı hiç bir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. Başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum."dedi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde Ilgaz Belediyesi tarafından Şehit Mehmet Koray Pınar adına dinlenme parkı ve çeşme yaptırılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2016, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28