banner47

Resmi Bayramlaşma Yapıldı

Gemlik Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde yapılan Gemlik Kaymakamlığı Bayramlaşma töreninde protokol üyeleri, sivil toplum örgütü yöneticilerinin yanı sıra halkla buluştular.

Resmi Bayramlaşma Yapıldı
banner3

Gemlik Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde yapılan Gemlik Kaymakamlığı Bayramlaşma töreninde protokol üyeleri, sivil toplum örgütü yöneticilerinin yanı sıra halkla da buluştular.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde organize edilen Bayramlaşma törenine Gemlik Kaymakam Vekili Dr. Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Garnizon Komutanı Vekili Dr.Vet. Albay Ömer Çakmak, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ve Yardımcısı İsmail Topkaç, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, mahalle muhtarları, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programına katılan herkes birbiri ile bayramlaştı.

Kokteyl ile renklenen Bayramlaşma töreni, sohbet havasında gerçekleşti. Tören sonrasında protokol üyeleri şehit ailelerini ziyaret ettiler. Yapılan açıklamada ise Ülkemizin ve tüm İslam âleminin yanı sıra Gemliklilerin de kurban bayramları en içten dileklerle kutlanırken, barış ve huzur ortamında nice bayramlar geçirilmesi temennisinde bulunuldu. 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2016, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28