banner47

Gemlik Özel Açılım Temel Lisesi Mühürlendi

Türkiye'nin dört bir yanında Bakanlar Kurulu'nun yayınladığı kararname kapsamında Fethullah Gülen'e destek verdiği öğrenilen eğitim kurumlarının kapatılmasına Gemlik'te de devam edildi.

Gemlik Özel Açılım Temel Lisesi Mühürlendi
banner3

Türkiye'nin dört bir yanında Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazete'de yayımladığı kararname kapsamında Fethullah Gülen'e destek verdiği öğrenilen eğitim kurumlarının kapatılmasına Gemlik'te de devam edildi.

Yeşilırmak Dersanesi olarak bilinen, yasa çerçevesinde Özel Açılım Temel Lisesi (Çağlayan Eğitim Kurumları Hiz.A.Ş.) adını alan ve Gemlik tarafından da bilinen, Fethullah Gülen'e maddi ve manevi destek veren eğitim kurumu bugün sabah saatlerinde Maliye Ekipleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bursa Emniyet Müdürlüğü nezaretinde mühürlendi ve devlet hazinesine devredildi.

Okul binasında kapsamlı denetim ve arama gerçekleştirildi. Alınan bilgilere göre; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okuldan mezun olup diplomalarını almamış öğrencilerin diplomalarını, okula kayıtlı olan tüm öğrencilerin dosyalarını ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili tüm evrakları topladı. Maliye Ekipleri ise, kurumda çalışan personelin özel eşyalarını kendilerine teslim etti. Ardından Vergi Dairesi ile ilgili defter ve belgelere el koydu. Yetkililerden konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmezken, binanın tüm girişleri Maliye Ekipleri tarafından yine emniyet birimleri nezaretinde mühürlendi.

 

 

Gemlik Özel Açılım Temel Lisesi Mühürlendi

Yeşilırmak Dersanesi olarak bilinen, yasa çerçevesinde Özel Açılım Temel Lisesi (Çağlayan Eğitim Kurumları Hiz.A.Ş.) adını alan ve Gemlik tarafından da bilinen, Fethullah Gülen'e maddi ve manevi destek veren eğitim kurumu bugün sabah saatlerinde Maliye Ekipleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bursa Emniyet Müdürlüğü nezaretinde mühürlendi ve devlet hazinesine devredildi. Haberin devamı : https://www.gemliklife.com.tr/tr-TR/haberler/2955/gemlik-ozel-acilim-temel-lisesi-muhurlendi

Gemlik Life paylaştı: 23 Temmuz 2016 Cumartesi

 

  

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER