banner47

Minik Judocular Gemlik’in Gururu Oldu

İzmir’de yapılan Minikler Türkiye Judo Şampiyonasında Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 1 altın bir gümüş madalya aldılar.

Minik Judocular Gemlik’in Gururu Oldu
banner3

İzmir’de yapılan Minikler Türkiye Judo Şampiyonasında Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 1 altın bir gümüş madalya aldılar. 71 ilden 963 sporcunun katıldığı şampiyonada Minik Erkekler 26 kiloda Yağız Selehattin Çelik Türkiye Şampiyonu olurken, aynı kiloda İbrahim Yıldırım’da Türkiye ikincisi oldu.

Gemlik’in gururu minik judocuları antrenörleri Ahmet Kılınç ile birlikte makamında kabul eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tebrik ederek, spor malzemeleri ve çeşitli hediyeler takdim etti. Gemlik’in spor alanında büyük bir atılım gerçekleştirdiğini vurgulayan Refik Yılmaz, alt yapı yatırımları ve tesisleşmenin önemine dikkat çekti. Birçok spor branşında elde edilen ulusal ve uluslararası başarıların tesadüf olmadığını da anlatan Refik Yılmaz, Yağız Selehattin Çelik ve İbrahim Yıldırım’ın gelecekte Milli Takım formasıyla da büyük başarılar elde edeceğine inandığını söyledi.

Judo Antrenörü Ahmet Kılınç’ta aynı sporcuların daha önce Niğde’de yapılan okullar arası Judo Türkiye şampiyonasında 1. Ve 2. Olduklarını anımsatarak, gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerini kaydetti. Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a büyük destekleri adına teşekkür eden Ahmet Kılınç, yetenekli daha birçok sporcuları bulunduğunu da sözlerine ekleyerek, kaliteli rekabetten daha büyük başarılar elde edecekleri sözünü verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28