banner47

Gemlik'in Piknik Alanları Güzelleşecek

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Piknik Alanlarına yönelik düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Gemlik'in Piknik Alanları Güzelleşecek
banner3

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Piknik Alanlarına yönelik düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları devam ediyor. Dedelik, Çamlık, Kumla Piknik alanlarında düzenleme ve çiçeklendirme çalışmalarını yapan ekipler, Kurtul Göleti çevresinde de büyük bir yatırım gerçekleştiriyorlar.

Çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcgezli, İlçenin en güzel mesire yerlerinden birisi olan Kurtul Göleti bölgesine iki üç yıldır önemli hizmetler getirdiklerini bildirdi. Gölet ve çevresini Bursa Bölgesine kazandırmak için bu çalışmaları devam ettirdiklerini vurgulayan Vedat Büyükgölcigezli, genişleme, düzenleme, ilaçlama, çiçeklendirme, kamelya ve piknik masası yerleştirme çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını açıkladı.

Gemlik şehir merkezinde kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarına verdikleri önemi, piknik alanlarında da devam ettirdiklerini anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, sadece ilçe halkına yönelik değil, Bursa ve çevre ilçe halkının da yararlanabileceği güzel piknik alanları yaptıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28