banner47

Gemlik Ticaret Borsası Demokrasi Nöbetlerine Destek Verecek

Gemlik Ticaret Borsası, Temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıdaki genel konu 15 Temmuz darbe girişimi ve demokrasi nöbetçilerine verilecek destek oldu.

Gemlik Ticaret Borsası Demokrasi Nöbetlerine Destek Verecek
banner3

Gemlik Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Doğan' açılış konuşmasında; "Değerli Meclis Üyelerim ; 15 Temmuz akşamı ülkemize ve demokrasimize karşı yapılmış olan bu alçakça darbe girişimini lanetle kınıyorum. Halkımız bu yaşanan darbe girişimini tankların , silahların önüne atlayarak büyük bir cesaretlik göstererek durdurmuştur. Ülkemizin bütün kurumları, siyasi partileri, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları ve biz Gemlik Ticaret Borsası olarak ilk günden bu darbe girişimine tepkimizi gösterdik , demokrasimizi sahiplendik ve koruduk.

Yaşanan darbe girişiminde hayatının kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemize , vatanımıza bir daha böyle alçak girişimleri yaşatmasın diyerek Temmuz Ayı Meclis toplantısını açıyorum." dedi.

Açılış konuşmasının ardından yapılan toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararlar oy birliği ile kabul edildi. Diğer gündem maddesi Haziran ayı Genel Geçici mizanı ve Haziran ayı Bütçe Takip çizelgesi oy birliğiyle ile kabul edildi.

Demokrasi Nöbetlerine Destek

Gemlik Ticaret Borsası, meclis üyeleri ile, Gemlik İskele Meydanı, yeni adıyla Demokrasi Meydanında yapılan Demokrasi nöbetine katılım sağlayarak alanda bulunan vatandaşlara etli pilav ve ayran dağıtacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28