banner47

Gemlik Belediyesi Hizmet İçi Eğitimlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Eğitime büyük önem veren ve eğitim faaliyetlerine desteğini her fırsatta yineleyen Gemlik Belediyesi, 2015 yılı Hizmet içi Eğitme Seminerlerine hız kesmeden devam ediyor.

Gemlik Belediyesi Hizmet İçi Eğitimlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor.
banner3

Komşu İlçe Belediyeler ile personellerimizin yoğun talebi üzerine Gemlik Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Marmara Belediyeler Birliğinin birlikte organize ettiği “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nda Yapılan Son Değişiklikler”  konulu hizmet içi eğitim semineri, 10-11 Eylül 2015 tarihlerinde 2 gün boyunca toplam 12 saat olarak gerçekleştirildi. Gemlik, Orhangazi ve Gürsu Belediyelerinin yoğun ilgi gösterdiği hizmet içi eğitim seminerine eğitimci olarak Sayıştay Uzmanı Uzman Denetçi Dr. Ferhat Gündüz katıldı. Özellikle ihale konusunda uygulamalarda karşılaşılan sorunlar noktasında çok faydalı geçen semineri katılımcılardan tam not aldı.

İki günlük eğitim seminer sonunda faydalı bilgilerinden ötürü Eğitimci Sayıştay Uzmanı Uzman Denetçi Dr. Ferhat Gündüz’e Gemlik Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yunus Emre Yılmaz tarafından Gemlik İlçesinin sembolleri olan zeytin, zeytin yağı ve zeytinli çikolatanın yer aldığı hediye paketi hediye edildi.  Dr. Ferhat Gündüz Gemlik Belediyesinin misafirperverliğinden çok memnun kaldığını, Gemlik İlçesinin doğal güzelliğinden bir hayli etkilendiğini, gelecek hizmetçi eğitim seminerlerinde de bizimle birlikte olmaktan mutlu olacağını belirtti.

Ayrıca Gemlik Belediyesi İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürü Yunus Emre Yılmaz Orhangazi ve Gürsu Belediyesinden yoğun ilgi gösterip hizmet içi eğitim seminerine renk katan herkese ayrı ayrı teşekkürlerini sunarak ilçeler arasındaki kaynaşmaya büyük katkıda bulunduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28