banner47

Garantili Arabam Gemlik'te Açıldı

Türkiye'nin en büyük ekspertiz bayi ağına sahip olan Garantili Arabam Ekspertiz, artık Gemlik'te de hizmet vermeye başladı.

Garantili Arabam Gemlik'te Açıldı
banner3

Türkiye'nin en büyük ekspertiz bayi ağına sahip olan Garantili Arabam Ekspertiz, artık Gemlik'te de hizmet vermeye başladı.

Türkiye'nin önde gelen oto ekspertiz markalarından ve en büyük oto ekspertiz bayi ağına sahip olan  Garantili Arabam Ekspertiz,  her geçen gün hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Kalite, güven ve teknolojinin bütünleştiği Garantili Arabam Ekspertiz, Diyarbakırlı yatırımcı Mehmet Erdin girişimciliğinde Gemlik bayisi olarak hizmet vermeye başladı. Garantili Arabam Ekspertiz Gemlik bayii açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Erdin, aynı zamanda Sahil Otomotiv ve Sahil İletişim'inde işletmeciliğini yapıyor.

Gemlik Terminali'nin hemen karşısında hizmet vermeye başlayan Garantili Arabam Ekspertiz, araç alım ve satımlarında uzman ekip ve son teknolojik cihazlarla araçların ekspertiz raporlarını en iyi şekilde hazırlıyor. Online olarak ta hizmet veren Garantili Arabam Ekspertiz, ayrıca Dünya'da bir ilk olarak müşterilerine ekspertiz raporlarını anında SMS ve mail olarak gönderiyor.

 

 

Neden Garantili Arabam

Garantili Arabam Ekspertiz Gemlik bayi işletmecisi Mehmet Erdin, 70 bayisi ile Türkiye'nin en büyük oto ekspertiz bayi ağına sahip olan  Garantili Arabam Ekspertiz'in sektörün öncüsü olduğunu söyledi.

İkinci el araç piyasasının ihtiyaçlarından birisi olan oto ekspertiz hizmetinde en önemli durumun sunulacak güvenli bir rapor olduğunu ifade eden Garantili Arabam'ın Genel Müdürü Emre Söken, "Uzaktan erişim kontrolü, Canlı izleme, Akıllı SMS gibi modüller geliştiren  Garantili Arabam Oto Ekspertiz, 3.Nesil Oto Ekspertiz cihazlarını devlet destekli üreterek yabancı rakiplerini geride bırakmıştır. Piyasanın isteklerine tam anlamıyla cevap verebilen bir program geliştiren Garantili Arabam,  'Test sonuçları anında cebinizde' sloganıyla oto ekspertiz sonuçlarını ilk müşterilerimizin görmesini sağlamıştır" dedi.

 

 

Online Oto Ekspertiz

Araç satın almadan önceki işlemlerin genellikle zahmetli, zaman alan ve en önemlisi de doğru yerde ekspertiz yaptırmak olduğuna dikkati çeken Gemlik Bayisi Mehmet Erdin, " Farklı bir şehirde beğendiğiniz aracı Garantili Arabam Güvencesi ile online oto ekspertiz yaptırarak güvenli bir şekilde araç sahibi olmanızı sağlar.

Garantili Arabam araç alırken ki süreçlerde kaliteli hizmet vermektedir. Aracınızın detaylı ekspertizi yapılarak  (Örn: Motor durumu, kaporta-boya durumu, fren sapmaları, araç altı kontrol, ön takım, mekanik kontrol vs.) raporu kaşeli ve imzalı verilmektedir. Test sonuçlarınız aracınızın test işlemi biter bitmez anlık olarak cebinize sms ve mail ile gönderilmektedir" ifadelerini kullandı.

 Erdin, ekspertiz hizmetleri dışında oto aksesuar,  elektronik cam film uygulamalarının da mevcut olduğunu ifade ederek, müşterilerin 0850 840 01 01 telefondan ve www.garantiliarabam.com.tr  web adresinden bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2016, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28