banner47

Gemlikspor Yönetimi İstifaya Davet Edildi

Geçtiğimiz sezon küme düşen, bu sezon ise bir türlü galibiyet yüzü göremeyen Gemlikspor'da sular durulmuyor. Kötü gidişatın tek sorumlusu olarak kulüp yönetimi gösterildi. Gemlikspor taraftarı da,  başta Kulüp Başkanı Cumhur Aydın olmak üzere tüm yönetimi istifaya çağırdı.

Gemlikspor Yönetimi İstifaya Davet Edildi
banner3

Geçtiğimiz sezon küme düşen, bu sezon ise bir türlü galibiyet yüzü göremeyen Gemlikspor'da sular durulmuyor. Kötü gidişatın tek sorumlusu olarak kulüp yönetimi gösterildi. Gemlikspor taraftarı da,  başta Kulüp Başkanı Cumhur Aydın olmak üzere tüm yönetimi istifaya çağırdı.

Gemlikspor'un her anında yanında olan uğrunda bir çok cefa çeken, Gemlikspor Taraftarlar Derneği, taraftarları oldukları kulübün, kuruluşundan beri ilk defa bu kadar rezil olduklarını, bu kulübün ilk defa bu kadar kötü yönetildiğini belirttiler.

Zehir Zemberek Açıklamalar

Gemlikspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nurettin Saçıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya'ya zehir zemberek açıklamalarda bulundular.

İşte Gemlikspor taraftarlarının o açıklamaları :

"Öncelikle taraftarı olduğumuz kulübün içinde bulunduğu kötü gidişattan bahsetmek istiyoruz. Kulübümüz Gemlikspor, kurulduğu 1984 yılından sonra geçtiğimiz sezon, biz taraftarın, yönetimin, futbolcuların ve Gemliklilerin desteği ile Bölgesel Amatör Lig'e çıkma başarısını göstermişti. Fakat şampiyonluğun ardından yeni yönetime gelen Cumhur Aydın ve kurmayları ne yazık ki bu başarıyı hemen al aşağı etmişlerdir. Hatta bununla da kalmayıp biz taraftarları, Gemlik esnafını, Gemlik gençlerini, Gemliklileri ve hatta kendi yönetim kadrosunu bile Gemlikspor'dan uzaklaştırmaya çalışmışlardır. Kulüp içerisindeki ekonomik krizlerden kurtulmak için Gemlik Belediyesi'nden, Gemlik esnaflarından, Gemlikli firma sahiplerinden yardımlar toplanmış, ama bu yardımların nerelere gittiği bilinmemektedir. Futbolcular bile futboldan soğumuş, bir çok futbolcu kulübü bırakmak zorunda kalmıştır. Hatta sezon içerisinde kaç tane teknik hocanın değiştiği neredeyse bilinmemektedir. BAL'a çıktığımız sezon kendi stadımızda maç oynayamadık. Stadımızda maç oynayamamamızın sebebi bile bu kötü yönetimdir. Gençlerimiz 2 hafta da bir de olsa Gemlikspor'un maçlarına geliyorlardı. 2 bin kişi ile 3 bin kişi ile maçları izliyorduk. Gemlik Atatürk Stadı'nın bitmesini istemeyenler artık orada hayvan otlatabilirler. Kimse kalmadı, her şeyi bitirdiler. Sadece tribünlerde biz Gemlikspor sevdalıları kaldık. Gemlik'in, Gemlikspor'un maçlarından haberi bile yok, o hale getirdiler. Bu yüzden Cumhur Aydın ve yönetimini istifaya çağırıyoruz."

'Gençleri Böyle mi Uyuşturucudan Uzak Tutacaksınız?'

"Zaman zaman kulüp yönetimi bazı yerlerde açıklamalar yapıyor. Gemlik'te gençleri uyuşturucu maddeden uzak tutacağız diye. Bu şekilde kulüp yöneterek, takımı en dibe götürerek, insanları spordan soğutarak uyuşturucu maddeden uzak tutamazsınız. Biz sizler gibi koltuğumuzda oturmuyoruz. Biz sokaklardayız. Biz gençlerimizin yanındayız. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Kardeşlerimizi biraz da olsa kötü ortamlardan uzaklaştırmak için Gemlikspor sevgisini, spor sevgisini aşılamak için mücadele veriyoruz. Ama siz bu mücadeleleri hiçe sayarak herkesi spordan soğutuyorsunuz. Gemlikspor Kulübü'nün artık tesisi olmasına rağmen hala bir alt yapı takımı kurulmadı. Gençleri, gençlere değer vermeyerek mi uyuşturucudan uzak tutacaksınız?  Bırakın havada kalan lafları istifa edin."

'Önce İstifa Sonra Olağanüstü Kongre'

"Gemlikspor Taraftarlar Derneği olarak hiç bir bahaneyi bu saatten sonra kabul etmiyoruz. Biz belirli toleransları tanıdık. Başkan Cumhur Aydın'ın bizdeki kredisi artık sona ermiştir. Önce istifa etmesini, ardından kulübün ivedi olarak olağanüstü kongreye gitmesini istiyoruz. Bunlar olmuyorsa da kulübün anahtarlarını kaymakamlığa bıraksınlar. Gemlik Kaymakamı da gereken neyse uygulasın. "

'Biz kimsenin kayığına binip kürek çekmedik!'

"Bizim en büyük aşkımız Gemlikspor, en büyük hedeflerimiz Gemlik gençlerini sporla buluşturmak, Gemlikspor'u başarılara taşımak. Biz, Gemlikspor'un şampiyonluğunda sevinç gözyaşları dökmüş insanlarız. Biz sevdamızın uğrunda, Gemlik'imiz için ne gerekiyorsa yaparız ama kimsenin kayığına binip kürek çekmedik, çekmeyiz de."

"Gemlik'teki siyasetçilere, Gemlikli büyüklere de sorumuz şudur: 'Gemlik'te uyuşturucuyu futbolu mu bitirerek mi sonlandıracaksınız? Gemlikspor kapanınca mı bitecek Gemlik'te uyuşturucu? Eğer öyleyse biz sevdamızdan vazgeçeriz. Kapatsınlar o zaman kulübü komple."

'Kitap Projesi Ne Oldu?'

"Gemlikspor'umuza destek amaçlı derneğimizin başlatmış olduğu '1984'den Bugüne Gemlikspor' adlı kitap projesini, yeni yönetim geldiğinde biz yapacağız diyerek derneğimize tamamlatmadığı proje ne oldu onu da buradan Gemlikspor Kulübü Yönetimi'ne sormak istiyoruz. Bu kitap projesine destek olan Gemlik esnafını da, Gemlikli firma sahiplerini de nasıl oldu da küstürdüler bunu da sormak istiyoruz. Biz taraftarı olduğumuz kulübe az da olsa gelir sağlamak için bir proje ürettik elimizden aldılar, ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bu konu ile ilgili açıklamayı da kamuoyu ile paylaşmalarını bekliyoruz."

İSTİFA ETMEKTE BİR HİZMETTİR!

"Gemlikspor'un son seçiminde şampiyon bir takım olması sebebiyle yapıcı olmak istedik. Yapılan icraatları görmeden bir tepki koymanın yanlış olacağına inandık. Mevcut yönetimin yönetime talip olduğu günden beri iyi niyetinden şüphe etmedik. Çeşitli yollarla ve zamanlarda defalarca uyarmamıza rağmen gelinen nokta onarılması zor yaralar bırakacak duruma ulaşmıştır.

Geldiğimiz nokta, görmek istediğimizden çok uzaktadır.

Sezon başından beri yaşanan, skandal diyebileceğimiz tüm sorunlar gün gibi ortadadır.

Yönetilemeyen süreçler, uzaklaşılan hedefler, yitirilen değerler...

Gemlikspor bir his takımıdır, Gemlikspor taraftarı ise hissettiği sonsuz sevgiyle semtinin takımının yanındadır!

Ama ruhsuzluğa zerre tahammülü kalmamıştır...

Kötü yönetilmeye ise sabrı hiç olmamıştır.

Sözün bittiği yerdeyiz.

Gemlikspor taraftarının ve camiasının bugün itibarıyla Gemlikspor Kulübü Yönetiminden sadece tek bir beklentisi vardır. DERHAL İSTİFA ETMENİZDİR...

Bugün; Cumhur Aydın ve Yönetimi için artık İSTİFA bir HİZMET değil MECBURİYETTİR!

Gemlikspor taraftarı İSTİFANIZI hizmet olarak değerlendirecektir."

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2016, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER