banner47

Ela İçin Seferberlik Devam Ediyor

Gemlik, lösemi tedavisi gören ve kök hücre bağışı bekleyen Eslem Ela Taşçı için tek yürek oldu.

Ela İçin Seferberlik Devam Ediyor
banner3

Gemlik, lösemi tedavisi gören ve kök hücre bağışı bekleyen Eslem Ela Taşçı için tek yürek oldu.

Fotoğraflar için tıklayınız...

2 gündür 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda (İskele Meydanı) devam eden kök hücre ve kan bağışı kampanyasına ilgi giderek artıyor. Ela ve kök hücre bekleyen tüm hastalar için gönüllü olan Gemlikliler, kan vermek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Saat:17.00'de başlayan kampanya gece geç saatlere kadar devam ediyor. Normalde 3 gün olarak belirtilen kampanya, Gemliklilerin yoğun ilgisinden dolayı 16 Haziran Cuma (bugün) ve 19-20 Haziran tarihlerinde de devam edecek. 

Ela'nın Ailesinden Gemliklilere Teşekkür

5 yaşındaki minik Ela'nın ailesi de dün akşam Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanına gelerek kök hücre ve kan bağışı için gönüllü olan Gemliklilere teşekkür ettiler. Ela'nın teyzesi Tuğcan Giden Baltacı, "Öncelikle Gemlik'te bu kampanyayı başlatan GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya ve eğitimci Yelda Baykız olmak üzere Gemlik'teki kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine, siyasi partilere, spor kulüplerine, derneklere ve tüm Gemlik halkına teşekkür ediyoruz. İnşallah Elamız sizlerin sayesinde sağlığına kavuşacak. Sizlere minnettarız." dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER