banner47

Nadide Atamer Anaokulları'nda Yılsonu Coşkusu

Gemlik Özel Nadide Atamer Anaokulları'nda yıl sonu coşkusu yaşandı.

Nadide Atamer Anaokulları'nda Yılsonu Coşkusu
banner3

Gemlik Özel Nadide Atamer Anaokulları'nda yıl sonu coşkusu yaşandı.

Umurbey ve Manastır Nadide Atamer Anaokulları Öğrencileri'nin düzenlemiş olduğu yıl sonu gösterilerinde renkli görüntüler ortaya çıktı. 

Asım Kocabıyık Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda, veliler de öğrenciler de çok eğlendi. Dans gösterileri ve tiyatro gösterilerinde minikler sahnede adeta devleşti. Vals gösterileri, lirik dans ve drama gösterileri, bale gösterileri ile renklenen yıl sonu etkinliğinde veliler büyük ilgi gösterdi.

Öğrencilerinin eğlenirken öğrendiği, öğrenirken de eğlendiği bir eğitim kurumu olduklarını belirten Nadide Atamer, "Okullarımızın yıl sonu etkinliklerine katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizle yakından ilgilenen ve onları bu gösterilere hazırlayan değerli öğretmen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum." dedi.

Anaokulu öğrencileri tarafından şiirler, şarkılar okunurken, tiyatro gösterileri ve halk oyunları dansı büyük alkış aldı. Babalar günü sebebiyle program sonunda tüm babalar sahneye çağırıldı ve kendilerine sürpriz yapıldı. Babalar ve çocukların dansları ile sona eren etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER