banner47

Borsa'nın İftarına Yoğun İlgi

Gemlik Ticaret Borsası geleneksel iftar yemeğini bu yılda aksatmadı.

Borsa'nın İftarına Yoğun İlgi
banner3

Gemlik Ticaret Borsası geleneksel iftar yemeğini bu yılda aksatmadı.

Ramada Otel Royal salonda verilen iftar yemeği Gemlik’in tanınmış simaları ve protokolünü bir araya getirdi.

Geçtiğimiz  mart ayında yaşamını yitiren Gemlik Ticaret Borsasının kurucusu ve ilk başkanı İnan Tamer’in rahmetle anıldığı geceye ilgi yoğun oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Gemlik belediye başkanı Refik Yılmaz’ın sonradan katıldığı iftar programına, siyasi parti yöneticileri, kent konseyi yönetimi, ilçe emniyet müdürü, ilçe tarım müdürü, Ticaret Odası başkanı, esnaf kefalet ve esnaf sanatkarlar derneği başkanı ve  sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldılar.

Oda Meclis başkanı Mustafa Doğan’ın yaptığı açılış ve hoş geldiniz konuşmasının ardından Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır’da hoş geldiniz konuşması ve geçtiğimiz bir yılın özetini kısaca anlatarak konuklarla paylaştı. Geçen yılın zor bir yıl olarak hafızalarda kaldığını belirten Çakır, İslam alemi olarak zor bir yılı geride bıraktık dedi. Devlet içinde sincice yuvalanıp, tanklarla uçaklarla saldıran hainlere milletimiz göğsünü siper etti diyen Çakır sözlerini şöyle sürdürdü: Borsamızın zeytinimize kazandırdığı coğrafi işaret TOOB’un projelerinde örnek proje olarak anlatıldı, Borsa olarak önümüzdeki süreçte zeytin işleme merkezini hayata geçirmek için gayretlerimiz sürüyor, mezbaha diye bilinen bölge deki  araziye büyük bir zeytin işleme merkezi kurmak istiyoruz. Konuyla ilgili çalışmalarımız ve değerlendirmelerimizi kendilerine ilettik. Çalışmalarımızı sonuçlandırarak, bu tesisi Gemlik’e kazandıracağız diye sözlerine son veren Çakır tüm katılımcılara teşekkür ederek, önümüzdeki Ramazan bayramını da kutlamayı ihmal etmedi.

Programın sonunda yüksek hacimli işlem yapan borsa üyelerine plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER