banner47

Gemlik'te Tek Takım Olmalı

Gemlikspor Basketbol Kulübü, Karacaali Zeytin Park'ta Gemlikspor camiası ile iftar yemeğinde biraraya geldi.

Gemlik'te Tek Takım Olmalı
banner3

Gemlikspor Basketbol Kulübü, Karacaali Zeytin Park'ta Gemlikspor camiası ile iftar yemeğinde biraraya geldi.

Gemlikspor Basketbol Kulübü'nün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine, Kulüp Başkanı Cumhur Aydın, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdurrahman Dağlar, kulüp yönetimi, antrenörler sporcular, taraftarlar ve Gemlikspor'u destekleyen işadamları katıldı.

İbrahim Tokgöz Gemlikspor Basketbol A Takımı'nı plaketlerini vermek üzere sahneye çağırırken, finale çıkma başarısı gösteren A Takım davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Sporculara plaketlerini takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, "Gemlikspor'a verilen desteğin artmasını istiyoruz. Gemlik'in Gemlikspor için bir araya gelmesini diliyoruz. İyi ki spor var iyi ki sporcular var, saygıyı sevgiyi ve hoşgörüyü aşılayan bu sporu yapan gençlerimizi tebrik ediyorum. Bizlere destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

"Gemlik'te Tek Takım Olması Gerekiyor"

Gemlik'te tek takım olması gerektiğini ve tek takımın tüm Gemliklilerce desteklenmesi gerektiğini söyleyen İbrahim Tokgöz, "Ben elimden geleni yaptım. Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, kendisine neden Gemlik'te iki basketbol takımı var diye sorduğunda cevap vermekte zorluk çektim. Namağlup finale giden takımı da huzurlarınızda tekrar tebrik ediyorum.Bizlere destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum "dedi.

Genç takıma plaketlerini Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdurrahman Dağlar takdim etti.

Bir Plakette Serkan Kaynar'a

İftar programında sporculara, teknik ekibe ve Gemlikspor destekçilerine plaket takdim eden Gemlikspor yönetimi, bir plaket de GemlikLife İmtiyaz Sahibi ve Gemlik Reklam Genel Müdürü Serkan Kaynar'a verdi. Sezon boyunca yanımızda olan, ve tüm reklam ihtiyaçlarımızı karşılayan Serkan Bey ve ekibine teşekkür ediyorum diyen Tokgöz, plaketi bizzat kendi verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28