banner47

Cafe Keyf Yenilendi

İşletmeciliğini Ümit Kandemir ve Burak Akyol’un yaptığı Keyf Nargile Cafe yeni konseptiyle müşterilerine kapılarını açtı.

Cafe Keyf Yenilendi
banner3

2010 yılının Nisan ayında açılışını yapan kafe, Gemlik’te özellikle gençler başta olmak üzere bir çok Gemlikli’nin buluştuğu bir mekan haline geldi.  Aynı zamanda 6 yıllık bir tecrübenin sonucunda iki  yaz sezonunda da Kumla Yunuslar’ı işleten Kandemir  ve Akyol, yaptıkları açıklamada; “Biz Gemlik’te bu işi severek yapıyoruz ve artık değişiklik yapma zamanımız gelmişti, çok yeni bir hizmet anlayışı ve konseptimizle misafirlerimize hizmet edeceğiz, dileriz ki Gemlik yeni konseptimizi sever” ifadelerine yer verdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız

Keyf Nargile Cafe’nin Yeni Konseptinde Neler Var?

Cafe’ye ilk girdiğinizde A’dan Z’ye her şeyin değiştiğini anlıyorsunuz. Yeni bir giriş, yeni masalar sandalyeler, tablolar ve ışıl ışıl bir cafe sizleri bekliyor. Fiziki görünümün haricinde yeni tatlar da  bizleri bekliyor. Menüyü elinize ilk aldığınızda nargile çeşitleri göze çarpıyor.  Nargile konusunda Gemlik’in en deneyimli işletmesi olan Keyf Nargile Cafe zengin nargile çeşitleri ile hizmet verecek. Nargile'nin yanı sıra zengin bir fast food menüsü enfes sunumları ile sizleri bekliyor. Cafe'ye özel bir sunumla hazırlanan kahvaltı tabağını da mutlaka denemelisiniz.Sabah kahvaltılarında alışkanlığımız olan simit ve poğaça çeşitleri de zengin menünün içerisinde ekstra bir çeşit olarak bulunmakta. Günlük taze pasta çeşitlerinin yanı sıra waffle da menünün vazgeçilmezleri arasında.Keyf Nargile Cafe menüsünün en dikkat çeken kısımlarından birisi de kuşkusuz kahve bölümü. Her çeşit kahvenin menülerinde bulunduğunu ifade eden Kandemir ve Akyol, kahvelerimize de çok ayrı bir sunum hazırladık, umarız müşterilerimiz severler diye konuştu. 

Bizde GemlikLife olarak yeni konseptlerinin kendilerine hayırlı olmasını ve bol kazançlar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28