banner47

Bu Proje Gemlik Zeytini İçin

Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetimi, Gemlik Zeytini'nin marka değerini arttırmak için dev bir projeye hazırlanıyor.

Bu Proje Gemlik Zeytini İçin
banner3

Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetimi, Gemlik Zeytini'nin marka değerini arttırmak için dev bir projeye hazırlanıyor.

Gemlik denince ilk akla gelen zeytinin marka değerini arttırmak için kolları sıvayan Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özaydın, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki zeytin toptancıları ile biraraya gelecek.

Yaklaşık 20 yıldır bir fiil Gemlik'ten zeytin alan toptancıları da ziyaret edecek olan Özaydın, firmalara Gemlik Zeytini'ni bölgelerinde tanıttıkları için kendilerine çeşitli hediyeler ve plaket takdim edecek. Proje kapsamında Erzurum, Rize, Trabzon ve Samsun gibi illerdeki bir çok zeytin toptancısıyla biraraya gelerek Gemlik Zeytini'nin kalitesini ve lezzetini anlatarak Gemlik Zeytin Hali Toptancılarından alışveriş yapmaları için çeşitli protokoller imzalanacak.

Önümüzdeki hafta ziyaretlerine başlayacak olan Özaydın, "Türkiye'deki tüm zeytin toptancılarının Gemlik'ten zeytin almalarını öneriyoruz. Türkiye'nin yaklaşık 10 farklı ilinde zeytin üretimi yapılıyor, fakat bu zeytinler Gemlik Zeytini adıyla satılıyor. Bunlara aldanmamalarını, gelip Gemlik'ten zeytin almalarını öneriyoruz. Gemlik'in Zeytini tektir ve özeldir. Biz zeytini Gemlik Zeytini ve diğerleri diye ayırıyoruz. Yaptığımız araştırmalar neticesinde Türkiye'nin çeşitli illerinde ticaret yapan zeytin toptancıları Gemlik Zeytini'nin kalitesinin farkında. Bu yüzden bizzat Gemlik'e gelerek zeytin alıyorlar. Bu gibi firmaların sayılarını arttırmak, Gemlik Zeytini'nin farkını tüm Türkiye'ye göstermek gibi bir amacımız var. Bu amaç uğrunda Türkiye'yi dolaşarak bir çok firmayla çeşitli protokoller imzalayacağız. Gemlik Zeytini'ne sahip çıkan tüm firmaları can-ı gönülden kutluyoruz. Gemlik'imizin zeytinine sahip çıktıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2017, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28