banner47

BİL Okullarında Basketbol Heyecanı

 Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel lig temsilcisi Gemlik Basketbol kulübü 23 Nisan etkinliğinde kapsamında Bil okulların konuğu oldu.

BİL Okullarında Basketbol Heyecanı
banner3

 Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel lig temsilcisi Gemlik Basketbol kulübü 23 Nisan etkinliğinde kapsamında Bil okulların konuğu oldu. Orhangazi'nin ilk ve tek özel okulu olma özelliğini taşıyan Bil Okulları Orhangazi Kampüsü, ilklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

Bil Okulu Orhangazi kampüsü içinde yer alan spor salonunda Bil Okulları yönetim kurulu Başkanı Yalçın TORUN, Yönetim Kurulu üyeleri Zekeriya KAPLAN, Necmettin ŞAHİN, Bil Okulları Koordinatörü Coşkun ÖZTÜRK, Bil Okulları Spor Müdürü Ömer ERDEM, Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay BULUT, Gemlik Basketbol Kulübü yönetici Yaşar İSLAM ve Genel Menajeri Yahya GÜMÜŞ ‘ün hazır bulunduğu etkinlikte öğrenciler basketbolcular ile bir araya gelerek imza aldılar. Basketbolcuların bir süre antrenman yaptıktan sonra hünerlerini sergilediği etkinlikte öğrencilerin heyecanı görülmeye değer bir tablo oluşturdu.

Spor alanında başarılar kazanmak istiyoruz diyen TORUN Okulumuzda her spor branşını rahatça yapabileceğimiz açık kapalı spor salonları, açık kapalı yüzme havuzları, Buz pisti mevcut olup öğrencilerimiz spor yapmaları için en küçük detaya kadar tasarlandı. Okulumuz 2017-2018 öğretim yılında spor etkinliklerinin içinde olacak şekilde şimdiden eğitimlerimiz devam etmektedir. Öğrenme ve öğretme sürecine ilişkin olarak Gemlik Basketbol kulübü ile ortak projeler konusunda birlikte hareket edeceğimizden dolayı Gemlik ekibinin Başkanı Berkay BULUT ve Yönetimine Teşekkür ederim. İfadelerini Kullandı

Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay BULUT Bu gün burada öğrencilerin gözlerindeki mutluluk ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun göstergesiydi. Spor yapmak isteyen tüm öğrencilere destek olacağız bunun için yönetim ve teknik ekip olarak çok mücadele veriyoruz. Bil Okulları içinde yer alan spor alanlarında Futbol, Basketbol, Voleybol ve Ferdi sporlarda sporcuların yetişecek olmasının çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 07:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28