banner47

Küçük TV Fiyatına Büyük TV

Gemlik ve Orhangazi’de beyaz eşya, elektrik ve elektronik cihaz satışının önde gelen adresi olan Samsung'un yeni kampanyası büyük ilgi görüyor

Küçük TV Fiyatına Büyük TV
banner3

Gemlik ve Orhangazi’de beyaz eşya, elektrik ve elektronik cihaz satışının önde gelen adresi olan Samsung'un yeni kampanyası büyük ilgi görüyor.

Teknoloji alanında kalitesi ve başarısını dünyada ispat etmiş olan Samsung’un, dayanıklı tüketim malları satışında tecrübeli isimlerden Berkay Bulut tarafından işletilen Gemlik ve Orhangazi bayiliklerinde büyük kampanyalar dikkat çekiyor.

Bugün başlayan ve 7 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya ile ilgili açıklamalar yapan Berkay Bulut; "Samsung büyük TV günlerini kaçırmayın. Büyük ekran Samsung UHD TV'ler şimdi küçük ekran fiyatına satışta.Tüm Gemliklileri ve Orhangazilileri mağazalarımıza bekliyoruz." dedi.

Servis Hizmetinde Yeni Anlayış

Dayanıklı tüketim mallarında müşterilerin özellikle servis konusunda çok hassas olduğuna dikkat çeken Bulut, ‘Firma olarak bu hassasiyetin bilincindeyiz. Bunun için müşterilerimiz sorunla karşılaştığında servis aramasını istemiyoruz. Sattığımız her ürünün sonrasındaki tüm hizmetlerini yine bayimizden veriyoruz’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28