banner47

Uludağ: "Yetkililer Sessiz Kaldı"

Uludağ ailesi, Umurbey’de basın açıklaması gerçekleştirdi.

Uludağ:
banner3

Gemlik’in Umurbey mahallesinde yaşayan Tuğçe Uludağ (25), uzun süredir kendisini tehdit eden Aykut Ertunç tarafından yaşadığı apartmanın önünde av tüfeği ile vurulmuştu.

Aykut Ertunç, Tuğçe Uludağ’a karşı beslediği karşılıksız aşk nedeniyle bir süredir genç kızı takip ediyor, sosyal medya aracılığıyla ölümle tehdit ediyordu. 2 Aralık akşamı Uludağ’ın evinin karşısında pusu kuran Ertunç, av tüfeği ile cinayeti işlemişti. Ertunç olay sırasında kendini de yaralamış, emniyet ekiplerince Gemlik çıkışında yakalanmıştı.

“YETKİLİLER SESSİZ KALDI”

Davanın takipçisi olan Uludağ ailesi, Umurbey’de basın açıklaması gerçekleştirdi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı açıklamada anne Tülay Uludağ, “canım kızım. Seninle hep gurur duyduk. Sana aylarca yapılan saldırılara bizim için cevap vermedin” derken yetkililere sitemde etti.

Daha önce tehdit ve hakaretler nedeniyle genç kızın iki kez şikayette bulunduğunu, katilin tüfek fotoğrafı göndererek seni bununla öldüreceğim” dediğini söyleyen anne Uludağ, “devletim, canım kızımı koruyamadınız. Tehdit ve ahlak dışı mesajlara sessiz kaldınız. Bir şey yapmanız için kızımın ölmesi mi gerekiyordu” dedi. Tülay Uludağ açıklamaya şöyle devam etti; “ben çocuklarımı devlet, millet, bayrak sevgisiyle yetiştirdim. Katil bizim canımızı yaktı. Kanunlara ve devletimize sığındık diye hata mı ettik? Açık konuşup başınızın çaresine bakın deseydiniz. Sizin hiç evladınız göçtü mü? Benim canım gitti canım!

27 Nisan Perşembe, saat 10:15’te Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde duruşmamız var. Lütfen destek olun.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28