banner47

Beyaz Show'da Bu Akşam Konuk Gemlik

Beyaz Show kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan program bu hafta bomba gibi konuklarla izleyici karşısına çıkacak. Peki 27 Kasım Cuma Beyaz Show konukları kim olacak?

Beyaz Show'da Bu Akşam Konuk Gemlik
banner3

Kanal D’de yayınlanan sunuculuğunu Gemlik Lisesi 1988 yılı mezunlarından Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Gemlik Kent Konseyi damgasını vuracak. 5-6-7-8 Kasım'da 1.si gerçekleşen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında "Gemlik'i Dışarıda Temsil Edenler" programına iş yoğunluğu sebebiyle katılamayan Beyazıt'a hediyeleri bu akşam takdim edilecek. Beyazıt Öztürk için hazırlanan plaket ve mezuniyet fotoğrafı hediye edilecek.

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim'in konu ile ilgili : "1. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında Beyazıt Öztürk'e de "Gemlik'i dışarıda temsil edenler" kategorisinde plaket hazırlanmıştı. Gemlik Lisesi 1988 mezunu arkadaşları ile birlikte çekilen bu fotoğraf da bu gece 23:30'da Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk'e Gemlik Kent Konseyi tarafından armağan edilecektir. Programının 20. yılında Beyazıt Öztürk'e başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Programda ayrıca; "Uzaklarda Arama" filmiyle Yeşilçam’ın biricik sultanı Türkan Şoray; güzelliği ve asaletiyle Yağmur Ünal; ünlü oyuncu Serkan Şenalp; dillere düşen bestelerin mimarı Fettah Can, Türkiye’nin Best Model'leri Yağmur Aydan, Yılmaz Kunt, Ömer Samed Kurtulmuş konuk oluyor. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta de yine şahane! 

Beyaz Show bu akşam Kanal D ekranlarında saat: 23:15'de başlayacak, sakın kaçırmayın.

 

İşte hediye edilecek o fotoğraf : 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28