banner47

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Gemlik Belediyesi Yaz Spor Okulları başlıyor. “Geleceğin Yıldızları Buradan Çıkıyor” sloganıyla yola çıkan Gemlik Belediye Spor Yönetimi, 12 ayrı branşta sporcu yetiştirmek için programını tamamladı.

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı
banner3

Gemlik Belediyesi Yaz Spor Okulları başlıyor. “Geleceğin Yıldızları Buradan Çıkıyor” sloganıyla yola çıkan Gemlik Belediye Spor Yönetimi, 12 ayrı branşta sporcu yetiştirmek için programını tamamladı. Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar başvuruların Sosyal Yaşam Merkezindeki Kulüp Merkezine yapıldığını belirterek, yaz süresince 1500 öğrenciye eğitim ve öğretim vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Futbol, Karate, Judo, Güreş, Atletizm, Yüzme, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Satranç, Moto Kros, Badminton ve Biatlon kategorilerinde uzman antrenörler eşliğinde hizmet vereceklerini kaydeden Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, 20 Mayıs’ta başlayan kayıtların 11 Temmuz Pazartesi Akşamına kadar süreceğini açıkladı. Hulusi Gandar, “Çok sayıda sporcuya 12 kategoride eğitim ve öğretim vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gemlik Belediye Spor olarak zor bir işi severek gerçekleştiriyoruz. Bize bu imkânları tanıyan, kulübümüzün onursal başkanı Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. 2003, 2010 doğumlu tüm çocuklarımızı kulübümüze bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 08:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seda
Seda - 3 yıl Önce

Kayıtlar alınıyor

SIRADAKİ HABER

banner27

banner28